Autor Subiect: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010  (Citit de 58816 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

nicko

• Vizitator
Răspuns: Fun Camp Sibiel 9 - 13 mai 2010
« Răspuns #195 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 12:46 »
mai devreme....sau mai târziu
macar de data asta am prelungit sederea cu cateva ore, nu cu o zi ca data trecuta ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #196 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:05 »
progres..... nu alta.... :D
nihil sine deo

nicko

• Vizitator
« Răspuns #197 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:12 »
progres..... nu alta.... :D
data viitoare imi iau revansa fata de mine si raman o saptamana in plus, nah!  ;)

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #198 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:16 »
eu zic să te muţi la.... Sibiu..
aşa ajungi... şi pleci în timpul stabilit... :D
nihil sine deo

Offline Carmenus

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 67
« Răspuns #199 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:22 »
     Salutare tuturor !
     Draga Niko, dupa cum observi nu esti ultima tot timpul. Acum sunt eu . Toti au intrat pe forum , inafara de mine .
     A fost un grup minunat, poate cel mai frumos. Nici nu stiu cand a trecut timpul cat am stat acolo. Am fost rupti de realiate . La Bucuresti putea sa inceapa o revolutie , iar noi "jucam jocuri", habar nu aveam ce se petrece in rest.
     Ma bucur ca am ajuns toti cu bine pe la casele noastre . Eu abia luni merg la serviciu, deci inca mai plutesc si ma gandesc la momentele faine , care din pacate au trecut prea repede.
     Abia astept revederea cu cei din aceasta tabara, niste oameni deosebiti, care , vorba saturnianului , mi-au intrat la suflet si pe care ii astept cu mare drag  pe Ceahlau.
       Va doresc o zi minunata si ne vom auzi la telefon unde vom discuta detalii despre Ceahlau.

nicko

• Vizitator
« Răspuns #200 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:41 »
eu zic să te muţi la.... Sibiu..
aşa ajungi... şi pleci în timpul stabilit... :D
nu merge asa. nu toate taberele se tin la Sibiel....

nicko

• Vizitator
« Răspuns #201 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:43 »
fetelor, vreau si eu poze... nu mai am rabdare...
si a facut si roxana cateva poze pe care voiam sa i le dau lui bogdan sa le puna la un loc cu celelalte, ca am inteles ca el le strange, dar nu dau de el... nu mi-a raspuns la mesajele personale...

nicko

• Vizitator
« Răspuns #202 : Sâmbătă, 15 Mai 2010, 13:45 »
bine ai revenit, carmenus!  :-*

Remy

• Vizitator
« Răspuns #203 : Duminică, 16 Mai 2010, 13:12 »
   Salutare tuturor !
   As dori sa va spun ca mi-a facut o mare placere sa intalnesc ( sau reintalnesc ) persoanele din aceasta tabara si chiar daca programul nostru , al organizatorilor , a parut incarcat uneori , atunci cand faci ceva din suflet si cu placere , totul pare foarte usor . Weekend-ul acesta subiectul principal al discutiilor cu Ramona a fost sa retraim impreuna momentele frumoase petrecute la Sibiel alaturi de voi si ne-am amintit cu placere de nenumaratele momente amuzante , incat am facut curiosi foarte multa lume din cercul nostru despre aceste tabere SinglesCamp .

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #204 : Duminică, 16 Mai 2010, 17:05 »
Remy, admin, de ce oare nu se fac tabere la Sibiel in fiecare week-end?

Offline adrianab

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #205 : Luni, 17 Mai 2010, 17:13 »
     Azi e urat afara, am avut si ceva timp -cateva minute libere - am intrat pe forum,si ce sa vezi s-a luminat ,fiindca am citit ce ati spus ,mi-am adus aminte de atmosfera minunata de acum o saptanana si ca un copil rasfatat imi spun in gand -mai vreau,vreau acum,si aproape bat din picioare poate se intampla..... :)
     Nasa mare multumesc de nume asa o sa semnez -Adriana adapost
     P.S. vreau si eu POZE -multumesc

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #206 : Luni, 17 Mai 2010, 19:54 »
     Azi e urat afara, am avut si ceva timp -cateva minute libere - am intrat pe forum,si ce sa vezi s-a luminat ,fiindca am citit ce ati spus ,mi-am adus aminte de atmosfera minunata de acum o saptanana si ca un copil rasfatat imi spun in gand -mai vreau,vreau acum,si aproape bat din picioare poate se intampla..... :)
Ai fost la Sibiel? Vad ca nu ai postat  decat cateva mesaje. Pesemne esti amatoare de excursii. Te pu[

luciamanta

• Vizitator
« Răspuns #207 : Luni, 17 Mai 2010, 19:55 »
Ai fost la Sibiel? Vad ca nu ai postat  decat cateva mesaje. Pesemne esti amatoare de excursii. Te pu[

Te pup, am vrut sa spun, numai bine

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #208 : Luni, 17 Mai 2010, 19:58 »
Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine  ;D

Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.

Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine :)

nicko

• Vizitator
« Răspuns #209 : Luni, 17 Mai 2010, 21:21 »
Dragilor, legat de poze... Nu v-am uitat! Dar cum am ajuns acasa, a trebuit sa ma apuc de niste treburi aminate datorita plecarii. De, a fi propriul sef are si dezavantaje, chiar daca mai putine  ;D

Intrucit sunt destule poze de pus si de luat de la altii, zilele astea voi pune la punct un server ftp de unde sa puteti lua poze si pune poze, cei de la care n-am apucat sa le iau. Veti primi detalii pe mail la momentul potrivit.

Sper ca sunteti bine si va puteti tine in friu nerabdarea. Daca va consoleaza cu ceva, nici macar eu n-am apucat sa ma uit la pozele facute de mine :)

E bine ca stim ca totul e sub control! Eu am strigat cel mai tare, cred, dupa poze! Mersi de raspuns. O sa astept cumintica... :)