Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2025 cu traditii si distractie. Valea Lotrioarei
krondia:
Sper ca ați reusit sa vorbiti intre voi pentru transport. Scrieti aici daca mai este cineva care nu are cu ce ajunge.
Referitor la mese, am rugamintea sa ma anuntati pâna cel tarziu 26 decembrie in caz ca este cineva care nu consuma carne.
Programul excursiei este cel prezentat, despre alte activitati optionale vom vorbi la fata locului.
Tinuta pentru noaptea de Revelion mai eleganta, in rest smart casual. Sa aveti si imbracaminte si incaltaminte potrivite pentru o drumetie/stat afara.
In seara de 1 ianuarie, de Sf Vasile, va propun sa adoptam o tinuta traditionala, respectiv o petrecere in ie / ceva similar in caz ca nu aveti ie.
Daca mai aveti alte idei, scrieti aici.
Am sa mai revin cu ultimele detalii cu 2 zile inainte.
Spor la pregatiri si sărbători frumoase tuturor! *|*
Tania55:
Buna seara grup frumos .
Diana, ne luam si costumele de baie ? Functioneaza sauna si ciubarul ?
Mai vine cineva din Timisoara ?
De-abia astept sa ne vedem sau revedem. *|*
Iordan Marieana:
Bună ziua! Sărbători cu bucurii!
Sunt Mariana si voi face parte din grup în locul Adrianei Vlad care nu mai poate ajunge la Valea Lotrioarei.
Asa ca abia aștept sa ne întâlnim și sa petrecem zile faine!
michaelamic:
Bună tuturor și Crăciun fericit!
Eu sunt vegetariană. Nu mănânc nici carne, nici pește. În schimb mănânc produse lactate.
Mulțumesc!
[/b]
--- Citat din: krondia din Luni, 23 Decembrie 2024, 09:34 ---Sper ca ați reusit sa vorbiti intre voi pentru transport. Scrieti aici daca mai este cineva care nu are cu ce ajunge.
Referitor la mese, am rugamintea sa ma anuntati pâna cel tarziu 26 decembrie in caz ca este cineva care nu consuma carne.
Programul excursiei este cel prezentat, despre alte activitati optionale vom vorbi la fata locului.
Tinuta pentru noaptea de Revelion mai eleganta, in rest smart casual. Sa aveti si imbracaminte si incaltaminte potrivite pentru o drumetie/stat afara.
In seara de 1 ianuarie, de Sf Vasile, va propun sa adoptam o tinuta traditionala, respectiv o petrecere in ie / ceva similar in caz ca nu aveti ie.
Daca mai aveti alte idei, scrieti aici.
Am sa mai revin cu ultimele detalii cu 2 zile inainte.
Spor la pregatiri si sărbători frumoase tuturor! *|*
--- Terminare citat ---
catalin73:
Daca este cineva interesat de un loc la barbati il rog sa lase un mesaj si un contact . Din pacate nu mai pot ajunge la eveniment .
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă