Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Revelion 2025 cu traditii si distractie. Valea Lotrioarei
Forintz:
Buna Vichy, te pot ajuta cu transportul plecare din Ploiești
Fun58:
Vin din Bucuresti cu masina. Daca este cineva interesat sa-l ajut cu transportul, ma poate contacta la 0721382956.
krondia:
Ma bucura foarte mult dorinta voastra de a va ajuta intre voi cu transportul :bow:. Multumesc si eu celor care si-au oferit sprijinul, acesta este spiritul SinglesCamp si dovada ca se anunta un grup fain *|*
Am convingerea ca impreuna vom gasi o soluție pentru fiecare, doar sa intrati aici pe forum si sa cititi ce se scrie.
O seara frumoasa de Moș Nicolae :smitten:
Nicoleta Gavrea:
Salutare! Va pot ajuta cu transport din Sibiu până la pensiune. Contactati-ma la 0734890439.
adiz35:
--- Citat din: adiz35 din Sâmbătă, 30 Noiembrie 2024, 02:39 ---Buna dragilor, din pacate nu voi reusi sa ajung la revelion cu voi asa ca locul meu este disponibil daca il doreste cineva. Va rog sa imi dati mesaj pe whatsapp la nr. 0758084902. Multumesc! Adriana
--- Terminare citat ---
Daca este cineva interesata de un loc la acest revelion va rog sa imi dați mesaj pe whatapp 0758084902. Mulțumesc!
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă