Autor Subiect: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010  (Citit de 83281 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
Re: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
« Răspuns #270 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 12:08 »
Cei care ocupa acum pensiunea tin cursuri, asa ca chiar se rugau sa ploua, sa nu-i imbie afara. Dar mi-au solicitat pentru joi seara, timp frumos. Si am sa rezolv.

Remy

• Vizitator
« Răspuns #271 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 15:17 »
    As dori sa multumesc tuturor participantilor din aceasta tabara . Am petrecut impreuna clipe minunate , aceste 2 "tabere" au insemnat o experienta noua si pentru mine dar care nu o voi uita niciodata . Astept cu nerabdare urmatoarea intalnire si sunt sigur ca voi petrece inca o data clipe frumoase alaturi de voi .
    P.S. Iertati-mi raspunsul tarziu dar si entuziasmul.. :)

adria

• Vizitator
« Răspuns #272 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 15:24 »
va pupam pe toti si, fii sigur, remy, ca pentru noi, experienta a fost si mai de neuitat

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #273 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:34 »
       Oricate cuvinte si imagini am posta, ele nu au puterea sa exprime realitatea, nici in proportie de 10%! Poate s-a considerat ca am exagerat cu laudele cand am scris de prima iesire acolo, dar precum se poate vedea, cei din a doua serie ne-au intrecut cu mult din toate punctele de vedere si in primul rand de lipsa inhibitiilor, care a fost posibila diin impartasirea experientelor aici, pe forum! Funt fericita pentru fericirea lor! Si sper din tot sufletul sa ajung in acea oaza de liniste, veselie si buna dispozitie cat mai curand posibil!

Offline Grey_witch

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #274 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 16:45 »
So, dragii mei, se vede ca tabara a fost o reusita, ba chiar mai mult. Citind raspunsurile, adica na, cateva din ele, m-am gandit ca chiar ar fi fain sa va cunosc. Deci mai este inca un rocker in afara de mine si de Bogdan? adica Saturnianul, sau altul? Care ati cantat in duet? Ma bucur ca mai sunt oameni interesati de rock pe aici... Ma simteam chiar stinghera   :(
Well, ce sa mai zic? Inca o data felicitari pentru initiativa, mai ales ca a reusit de minune!
Grey_witch

Offline marlen_i13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #275 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 17:59 »
 Un salut calduros tuturor!
M-am simtit extraordinar, toti participantii sunt niste persoane deosebite.Bineanteles ca a trebuit sa dau raportul si acasa si la serviciu cu lux de amanunte.
Dl. GIGI si Dna SAMIZA sunt doua persoane cum nu am mai intalnit, pline de viata ce inspira un optimism debordant si pot schimba cea mai posomorata persoana intr-una mai vioaie, de altfel toata gasca mi-a placut foarte mult si o sa mai repet experienta.
  Bogdane astept pozele sa am cu ce sa ma laud ca altfel nu or sa ma creada ca a fost asa cum le-am povestit, adica DEOSEBIT DE BINE.

Offline Rock40

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 4
  • 4 those about 2 Rock/We salut you !-AC/DC
« Răspuns #276 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 19:07 »
Grey_Witch nu ai cum sa fii stinghera , sunt convins ca in fiecare dintre noi exista dorinta de a fi "Kings of the Metal" sau din cand in cand ne surprindem "Breaking the Law" , iata magia acestor excursii si intalniri deosebite, ne descoperim afinitati "Solid as a Rock"!
"The hardest thing in life is to know which bridge to
cross and which to burn."- David Russell

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #277 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 19:58 »
Dragilor, legat de poze arhiva e gata dar e destul de mare vreo 300 si ceva de mega iar aici la clinica am net mobil si dureaza mult tare pina o urc pe server. Asa ca mai aveti inca putintica rabdare sa ajung acasa.

adria

• Vizitator
« Răspuns #278 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 20:52 »
saturnianule, asteptam, dar sa nu ne uiti
sanatate multa iti doresc

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #279 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:15 »
Fetele...
Cănd vă reveniţi.... din această tabără... până l aurmătoarea...
am găsit special...o hairstilisă.... pe buzunarul formumistelor....
Cine mă cunoaşte.... va vedea schimbarea.....
după 1 mai.. aştept reacţii... chiar dacă părul meu ţine la freză... max 1 oră..
nihil sine deo

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13835
« Răspuns #280 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:16 »
Steliana, pentru ca vreau sa-i fac pe plac lui Bogdan, sa vin la carnaval cu parul lung, as avea si eu nevoie...

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
« Răspuns #281 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:24 »
Iubitul meu.. fără mustaţă... şi cu defectul... blond..
EU.. vorbesc foarte serios. Chiar am chemat aks o astfel de femeie.. şi este de acord să ne fie... aşa cum vrem noi.. dar cu părerea ei...
Arăt.. ca de revistă... dar mâine.. când părul meu va fi... mai mult de cât bucle..
femeia a zis că va garanta. :-*
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #282 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:26 »
Steliana, pentru ca vreau sa-i fac pe plac lui Bogdan, sa vin la carnaval cu parul lung, as avea si eu nevoie...

Am eu o peruca in trei culori: rosu, galben si verde! E buna???

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #283 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:27 »
sara bunaaaaaa dragilooooorrrr......tare suparata mai sunt.....bogdaneeeee...adriaaaaa....heeelllpppp....am facut prostioare cu caseta si nu  mai am probe cu tiroliana.....vaaaiiii de capul meu...musai sa ma mai dau.... ;)

Offline francesca777

• Hero Member
  • Mesaje postate: 793
  • after all...tomorrow is another day..:)
« Răspuns #284 : Miercuri, 28 Aprilie 2010, 21:37 »
recunosc cu mana pe suflet ca azi sunt mai chiauna ca ieri asa ca.....va las sa povestiti...ma retrag la nani nani....o noapte asa cum o doriti... ;)