Autor Subiect: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010  (Citit de 83153 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline steliana

• Hero Member
  • Mesaje postate: 5133
Re: Tabara Sibiel 25 - 27 aprilie 2010
« Răspuns #300 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:30 »
nu tuns mult...
doar vârfuri şi oarecum altă formă...
acum chipurile este întins...
vedem după prima spălare
dar tipa tunde super.. şi-ţi dă şi idei.. inclusiv de culoare
nihil sine deo

Offline capsuna

• Hero Member
  • Mesaje postate: 724
« Răspuns #301 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:36 »
asa am si eu o coafeza buna, cand ies de la ea sunt o lady. dar dupa ce ma spal nu mai sta...desi imi spune: uite il intorci asa, il fixezi asa....dar as avea nevoie si de mainile ei!

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #302 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:47 »
Capsuna.. vezi că ţi-am răspuns la sex..
abureală fatăăă..........
nihil sine deo

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #303 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:49 »
Deci o pedichiura cu negrul ar merge ....
Ma gandeam ca te-ar tenta ceva mai mult....

Offline capsuna

• Hero Member
« Răspuns #304 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:50 »
Poate un masaj?

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #305 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:52 »
Bai, ce cauta coaforul, unghiile si altele la topicul asta? Intreb si io  ;D Cind vad mesaj nou, ma astept sa citesc ceva legat de tabara. Ne revenim fetele? Hai ca dau o prajitura  ::)

Offline steliana

• Hero Member
« Răspuns #306 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:54 »
Băi.... nu cu negrul... ăla este lucrat prea mult.. la muşchi...
ziceam de alb, dacă albul nu ţi se pare brunet...(cu toată faţa lui robotică)
dar masaj..... bine zici.... poate fi şi marţian....
nihil sine deo

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #307 : Joi, 29 Aprilie 2010, 19:59 »
Bai, ce cauta coaforul, unghiile si altele la topicul asta? Intreb si io  ;D Cind vad mesaj nou, ma astept sa citesc ceva legat de tabara. Ne revenim fetele? Hai ca dau o prajitura  ::)

Inteleg ca tu esti omul de baza care a filmat si fotografiat evenimentul! Eu, la primul eveniment, am avut grija sa va impartasesc si voua imagini de acolo! Cel putin cu peisaje sau picturi facute de noi, chiar daca fara personaje! Tu nu ai asemenea comori de postat , sa le vad si eu si cei care a doua oara nu au fost cu voi? Ca poate natura e ceva mai verde, sau poate picturile mai reusite!!! Ce zici?!? Astept cu nerabdare! 

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #308 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:07 »
Ba am Carmen, dar ma crezi ca nici eu nu le-am vazut inca? Doar sporadic. N-am apucat decit sa le pun la un loc si sa fac arhiva pe care s-o poate lua ceilalti. Dar o sa pun. Poate chiar in seara asta o sa aleg citeva si le postez :)

Offline Grey_witch

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 35
« Răspuns #309 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:09 »
Salut Rock40! Ma bucur ca mai am inca unul sau doi oameni care sunt in domeniu. Ma gandeam la Bogdan, dar nu stiu daca sa il incadrez intre rockeri, sau nu. Sa vedem ce zice el. hehehe, eu ascult chestii mai grele decat AC/DC sau Judas, in special doom si gothic, dar, sunt foarte de acord cu ce ai zis. O excursie e un fel de breaking the law intr-un mod foarte placut, o aventura. si dupa cate a apucat sa imi spuna Bogdan, excursia asta a fost superba. Totusi, cu tiroliana nu cred ca m-as fi dat :P Oricum, un salut calduros din nord-vestul Transilvaniei for all of you.     
Grey_Witch nu ai cum sa fii stinghera , sunt convins ca in fiecare dintre noi exista dorinta de a fi "Kings of the Metal" sau din cand in cand ne surprindem "Breaking the Law" , iata magia acestor excursii si intalniri deosebite, ne descoperim afinitati "Solid as a Rock"!
Grey_witch

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #310 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:17 »
@Grey_witch: Nu stiu daca eu pot fi incadrat la rockeri. Daca a fi rocker inseamna sa asculti numai rock (indiferent de genul acestuia) atunci nu cred ca sunt pentru ca eu ascult SI rock, nu DOAR rock. Imi place, e frumos, sunt meldoii superbe dar nu este singurul gen pe care-l ascult. N-as putea. Si nu ca m-as plictisi ascultind doar rock. Insa sunt prea multe genuri de muzica frumoasa ca sa ma limitez la rock. In plus mai sunt si starile mele emotionale diverse peste care nu se pliaza mereu rock-ul si nu pot asculta muzica care nu se afla in armonie cu starea mea dintr-un moment sau altul :) Dar putem discuta despre rock fara probleme ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #311 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:18 »
PS: Insa daca vrei sa discutam despre muzica, exista un topic dedicat :) http://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,124.0.html

Offline marlen_i13

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 43
« Răspuns #312 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:36 »
  Multumesc Bogdane pentru link, acum am reusit sa descarc pozele. Sunt foarte frumoase, ai facut treaba buna.
 Data viitoare sper sa fiu dotata cu aparate corespunzatoare de imortalizat momente inedite.

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #313 : Joi, 29 Aprilie 2010, 20:54 »
"Totusi, cu tiroliana nu cred ca m-as fi dat"

Ba eu cred ca ai fi facut-o! E o supersenzatie! Adrenalina, extaz si frumuseti pe care nu le poti vedea altfel! Niciodata sa nu zici niciodata!

Offline krissunu

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 445
  • ...credinta face totul posibil ...
« Răspuns #314 : Joi, 29 Aprilie 2010, 21:30 »
So, dragii mei, se vede ca tabara a fost o reusita, ba chiar mai mult. Citind raspunsurile, adica na, cateva din ele, m-am gandit ca chiar ar fi fain sa va cunosc. Deci mai este inca un rocker in afara de mine si de Bogdan? adica Saturnianul, sau altul? Care ati cantat in duet? Ma bucur ca mai sunt oameni interesati de rock pe aici... Ma simteam chiar stinghera   :(
Well, ce sa mai zic? Inca o data felicitari pentru initiativa, mai ales ca a reusit de minune!

Buna  Grey_witch !   ...tabara !!!!!!!! ,...la  fel  ca si  prima  ,...a  fost  una  reusita .   
   Dupa  cum  spunea  si  Gigi  ,...cred  ca  ne-am  descoperit  si  talentul  in  muzica ,...duetul  meu cu  Saturnianul  :D  ...cantand  pe melodia  lui  Scorpions  ! 

DA  :)   imi  place  rockul ,...muzica  rock are  ceva  aparte  si  sunt  putini care  inteleg  ceva  din  acest  gen de  muzica .

...a  fost  un  moment  ,..cand  vroiam  sa-l  rog pe DJ ExcceS (  care  ne-a oferit  doua  seri  senzationale )   ...sa  ne  " antreneze " ..cu  o  piesa  :  " Thunderstruck - AC/DC "   ,....dar  m-am  razgandit  :) ,...mi  s-a  parut  prea  nabadaioasa ,...asa  ca  am  ales  o  melodie  de  dans,  din  repertoriul  lui  Michael Jackson  :)