So, dragii mei, se vede ca tabara a fost o reusita, ba chiar mai mult. Citind raspunsurile, adica na, cateva din ele, m-am gandit ca chiar ar fi fain sa va cunosc. Deci mai este inca un rocker in afara de mine si de Bogdan? adica Saturnianul, sau altul? Care ati cantat in duet? Ma bucur ca mai sunt oameni interesati de rock pe aici... Ma simteam chiar stinghera 
Well, ce sa mai zic? Inca o data felicitari pentru initiativa, mai ales ca a reusit de minune!
Buna Grey_witch ! ...tabara !!!!!!!! ,...la fel ca si prima ,...a fost una reusita .
Dupa cum spunea si Gigi ,...cred ca ne-am descoperit si talentul in muzica ,...duetul meu cu Saturnianul

...cantand pe melodia lui Scorpions !
DA

imi place rockul ,...muzica rock are ceva aparte si sunt putini care inteleg ceva din acest gen de muzica .
...a fost un moment ,..cand vroiam sa-l rog pe DJ ExcceS ( care ne-a oferit doua seri senzationale ) ...sa ne " antreneze " ..cu o piesa : " Thunderstruck - AC/DC " ,....dar m-am razgandit

,...mi s-a parut prea nabadaioasa ,...asa ca am ales o melodie de dans, din repertoriul lui Michael Jackson