Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Un taram nordic fascinant: Insulele Faroe 5 - 13 iulie 2025
admin:
Am facut astazi doua rezervari:
• ferry insula Suduroy. Total bilete + microbuz = 1874 DKK = 255 euro, deci 32 euro/persoana (dus is intors)
• croaziera pe coasta Vestmanna. Total bilete: 3707 DKK = 498 ruro, deci 55 euro/persoana
In total pana acum = 87 euro.
Asa cum scriam, pentru micul dejun o sa cumparam impreuna si impartim la numarul de persoane. Am sa achit cu cardul meu, tinem bonurile si la sfarsit facem conversia in euro, urmand sa-mi dati fiecare cat revine cota parte. Cat costa? Vreo 10-12 euro/zi. depinde la cat ne intindem. Deci hai sa zicem, 100 euro.
Daca aveti 200 de euro cash la voi este suficient. Daca e mai mult...iau ostatici. ;D
Platile se fac peste tot cu cardul in Faroe, in foarte - foarte putine locuri mai gasiti sa achitati cash. Si pt asta trebuie coroane daneze. Eu n-am mai schimbat de mult bani acolo.
admin:
Asa pe fuga, inainte de a pleca in Norvegia, va transmit fotografiile facute de mine in excursia din Faroe. Daca nu le-ati primit, trimiteti-mi un mesaj pe office@singlescamp.ro si va retransmit (trebuie sa fie in intervalul de 3 zile, pana cand link-ul este inca activ).
Navigare
Du-te la versiunea completă