Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
luciamanta:
La aceasta tema, nu s-a mai scris de multa vreme. Singuratatea este o povara pentru unii. De exemplu, pe batrani nu bolile, lipsurile, suferintele de orice fel ii marcheaza, ci singuratatea, lipsa de comunicare. Daca aveti batrani, nu-i uitati, au nevoie de noi- copiii lor, prietenii, vecinii lor!
Catherinna:
Ai dreptate @luciamanta, si eu ma preocup de fosta mea soacra pentru ca nu mai are pe nimeni prin priajma ( doar vecini) nu vrea sa fie povara pentru nimeni; nu vrea sa vina sa locuiasca cu mine; o sun in fiecare zi si o vizitez cat de des pot pentru ca locuieste la sat; nu e distanta mare 15km, dar e o distanta fara mijloace de transport si masina nu am; o consider propria mea mama; de cinci ani a murit si socrul meu si ii este greu singura, putin mai greu decat mie. niciodata nu sti ce-ti rezerva viitorul; dar stiu ce inseamna sa fi singur in lupta cu viata.
luciamanta:
Catherinna, te apreciez pentru ceea ce faci. Sa fii sanatoasa!
urasc singuratatea:
Dragele mele Catherinna si Lucia,la topicul aceasta "singur in lupta pentru viata" cred ca s ar putea scrie sute de romane,dar reale nu sf-uri. Dar numai cine a trecut sau trece prin asa ceva,poate intelege ca singuratatea mai rea si ca foamea,si uneori chiar si ca boala.
luciamanta:
--- Citat din: urasc singuratatea din Miercuri, 01 Septembrie 2010, 15:59 ---Dragele mele Catherinna si Lucia,la topicul aceasta "singur in lupta pentru viata" cred ca s ar putea scrie sute de romane,dar reale nu sf-uri. Dar numai cine a trecut sau trece prin asa ceva,poate intelege ca singuratatea mai rea si ca foamea,si uneori chiar si ca boala.
--- Terminare citat ---
Trebuie, draga mea, sa invingem singuratatea. Neaparat. Uite aici, pe forum si in comunitatea SC exista multe oportunitati de a inlatura singuratatea. Iti trebuie curaj! Pupici, draga mea
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă