Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (50/55) > >>

ama:

--- Citat din: almi_gabi din Marți, 25 Octombrie 2011, 12:27 ---- si mi-au spus ca eu nu inteleg situatia - ca ele sunt mai tolerante - eu sunt cea "defecta" ca nu accept asa ceva
si atunci!?? - pai mai bine single - dar probabil neuronul meu defect gandeste astfel - mai bine ma lupt singura cu viata asa cum pot - bine, rau o scot eu cumva la capat

si am mai invatat ceva - sa nu mai pun in cumpana lucrurile  pro /contra in fi single - ca nu rezolv nimic cu asta - mai mult imi fac rau si imi aduc aminte ca de multe ori imi plimb singuratatea prin oras -  chiar si asta e un moment in care trebuie sa luptam singuri cu viata - atunci cand ne dam seama cat doare singuratatea

--- Terminare citat ---

GABY , imi place cum gindesti si ma bucur ca pot da curs gindurilor mele pe care le tin in mine , nule pot marturisi nimanui , mai putin surorii mele care ma suporta :)

ai perfecta dreptate ca spui ca esti considerat de ceilalti defect , de ex , verisoara asta a mea cu casatoria " perfecta" imi spune mie ca sa mai las orgoliul si sa fac compromisuri ( nu iti spun ca m-am certat si eu cu superbul ei sot , pt ca eu n-am suportat sa tac mai ales ca nu avea dreptate si nu avea nici un drept sa imi spuna ce mi-a spus ) si ma gindeam eu din respect pt ea nu i-am dat sfaturi si nu am comentat nimic iar ea s-a simtit indreptatita sa imi spuna mie ce sa fac ca sa nu mai fiu singura

m-am saturat de sfaturile pe car nu le cer, pt ca eu u am dat sfaturi niciodata decit daca mi-au fost cerute si am invatat cu timpul sa fiu evaziva mai ales cu subiectele delicate

da, probabil persoana de care zici e prietna mea dar eu nu asa simt ,
 si mai ai dreptate cu momentul cind doare cel mai mult singuratea , tocmai de aceea e bine sa ai in jurul tau persoane cu acelasi statut , altfel simti ca innebunesti .....

balanta:
ama, sunt destule persoane care gandesc ca tine, almi_gabi ...e drept nu suntem o majoritate dar sunt...nu ai de ce sa iti fie teama de gandurile tale...nimeni nu are casnicia perfecta...unii sunt doar multumiti...altii mimeaza...altii se mint pe ei insasi...si bineinteles clasicele exceptii...

julia:

--- Citat din: varsator38 din Luni, 24 Octombrie 2011, 23:06 ---
chiar asa...ce calitate sau defect,vi s-a accentuat in timpul statutului de singles,luptand pentru viata!?

--- Terminare citat ---

independenta
dar nu am reusit sa-mi dau seama daca eun defect sau o calitate

varsator38:
o calitate,zic eu Julia...am fost si sunt independenta,indiferent de statutul care l-am avut...fiind si o caracteristica a zodiei in care ma aflu...si nici nu as putea fi altfel...
spun ca e o calitate,din propria experienta...pe vremea cand aveam alt statut decat cel de single,sotul meu aprecia si i-mi respecta aceasta independenta ce ma caracterizeaza...la fel cum si eu respect independenta celor din jur,inclusiv a ficei mele.
deci consider-o calitate si foloseste-o dupa bunul plac al sufletului tau!
p.s.nu dau sfaturi,e doar o parere :)

balanta:
viu si io cu un vot....independenta pana in maduva oaselor...ca de, tot zodie de aer sunt!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă