Arhiva > Arhiva

Singur in lupta pentru viata

<< < (24/55) > >>

steliana:
Împărtăşesc cu plăcere experienţele mele.
Mai mult .... aş prefera să o fac la o întâlnire .... ceva.
Dar..... am trecut şi eu prin tunelul timpului aşa cum mi-a spus un bun duhovnic. Credea că eu am dorit să parcurg acel eveniment dar am explicat că totul a venit de la sine.
Şi cel puţin una din experienţe pare greu de crezut.

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Marți, 05 Octombrie 2010, 08:17 ---Împărtăşesc cu plăcere experienţele mele.
Mai mult .... aş prefera să o fac la o întâlnire .... ceva.
Dar..... am trecut şi eu prin tunelul timpului aşa cum mi-a spus un bun duhovnic. Credea că eu am dorit să parcurg acel eveniment dar am explicat că totul a venit de la sine.
Şi cel puţin una din experienţe pare greu de crezut.

--- Terminare citat ---
Steliana, in urma acestei experiente, s-a schimbat viata ta?

steliana:
Categoric da. A fost o cerinţă foarte fierbinte. A fost o rugăminte.
Lucrurile au fost rezolvate în timp, iar acum nu am rămas decât cu amintirea acelui moment.
Ce să vă spun...... visele concordau cu realitatea, era mai mult o îmbinare.
Iar călătoria a survenit în urma nepuţinţei mele de a gestiona ceea ce simţeam atunci.
La o proximă întâlnire, dacă sunteţi interesaţi am să povestesc.

luciamanta:

--- Citat din: steliana din Marți, 05 Octombrie 2010, 10:32 ---Categoric da. A fost o cerinţă foarte fierbinte. A fost o rugăminte.
Lucrurile au fost rezolvate în timp, iar acum nu am rămas decât cu amintirea acelui moment.
Ce să vă spun...... visele concordau cu realitatea, era mai mult o îmbinare.
Iar călătoria a survenit în urma nepuţinţei mele de a gestiona ceea ce simţeam atunci.
La o proximă întâlnire, dacă sunteţi interesaţi am să povestesc.

--- Terminare citat ---
Ar fi bine, Steliana, sa ne intalnim si sa ne impartasesti din experienta traita de tine.

steliana:
Cu plăcere!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă