Arhiva > Arhiva
Singur in lupta pentru viata
pe_jumate:
da, @saturn, exact asta era concluzia celor care facusera comentariul in documnetarul ala.. ca suntem practic inconjurati permanent de fiinte din asta care ..culmea, vad ce facem, aud, si, judeca.. dar pe care nu le putem simti, in uriasa noastra inferioritate.. (by the way, promit ca nu mai fac prostii, stiind ca in orice clipa se uita si bunica si tata la mine! :D)
..ca sa continui "noaptea fantomelor" pe forum, ma intreb acum de ce nu mi-au sarit in ochi atatea coincidente in culturile diverselor popoare cu privire la existenta fantomelor, a strigoilor si mai ales a vietii de dupa moarte..
.. pana si bietii daci radeau la moartea cuiva, parca stiind ca moartea pamanteasca nu e nicidecum "sfarsitul"
PS draga @saturn, daca ti se par macabre/descurajante comentariile mele din noaptea asta, te rog sa le stergi, ok? :-*
Saturnianul:
Macabre?! Draga @pe_jumate, eu am fost de 2 ori in moarte clinica si am vazut "proverbiala lumina alba", glumesc mult pe tema mortii si a bolilor iar viziunea mea despre viata e una ce nu exclude latura ei materiala, dar o depaseste. Asa ca nu sunt eu cel mai potrivit sa judec macabrul :D De multe ori imi temperez exprimarile pe anumite subiecte considerate mai sensibile pentru a nu-i speria pe cei mai noi si pe potentialii viitori membri care deocamdata au statut de vizitatori :)
pe_jumate:
poti povesti trairea de atunci?
exista viata dupa moarte, asa-i?
ai simtit-o in chemarea luminii?
PS asa spunea pacientul care oferea marturia din documentarul de care vorbeam..
steliana:
Ce-mi place!
Până să plec în concediu, - adică prin iunie - chiar terminasem o carte alui Cayce, în care explică unele lucruri despre viaţa de după moarte.
Din unele cursuri făcute prin martie, am învăţat dimensiunea din care facem parte, cât % din sufletul meu este cu mine, cât % din mintea mea este împrăştiată (stăteam bine), cât % din faptele vieţii anterioare am repetat şi în această viaţă, şi cât % am făcut lucruri noi.
Ne întrupăm pentru a repara greşelile făcute din vieţile anterioare. Doar când ne îndreptăm greşelile într-o proporţie foarte mare, trecem într-o dimensiune superioară.
Mă număr şi eu printre cei care au văzut luminiţa......
pe_jumate:
@stel: te rog, poti sa dezvolti? :)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă