Autor Subiect: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024  (Citit de 5062 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline CarmenV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
Re: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024
« Răspuns #30 : Duminică, 01 Septembrie 2024, 12:25 »
Bună,
Mai are cineva locuri disponibile pt. plecare din București?

Offline LiliT

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 29
Re: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024
« Răspuns #31 : Duminică, 01 Septembrie 2024, 20:43 »
Buna seara! Sunt interesata daca o doamnă renunță să participe la petrecere. Va rog frumos sa mă anunțați la.tf 0744322516. Mulțumesc mult!

Offline Miss Lia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
« Răspuns #32 : Duminică, 01 Septembrie 2024, 21:01 »
Am răspuns la mail. Am trimis sI un mesaj. putem vorbi când vrei.

Offline Rodica_I

• Hero Member
  • Mesaje postate: 885
« Răspuns #33 : Miercuri, 04 Septembrie 2024, 08:13 »
Buna dimineata!
Multumim, Gabi, pentru informatii. :bow:
Am vazut ca din Constanta, sunt 8 persoane inscrise.
Poate totusi reusim sa nu mergem cu 8 masini  :giggle:
In rest abia astept sa ne revedem pentru 2 zile de veselie si distractie! *|*

Offline Gabriel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
« Răspuns #34 : Miercuri, 04 Septembrie 2024, 12:30 »
Info organizare- Cazarea la hotelul GRAND HOTEL ORIENT se face incepand cu ora 14. Adresa hotelului- strada Rubinelor 1 (este aproape de Biserica Greaca), locuri de parcare sunt in fata si in spatele hotelului. Eu voi fi vineri incepand cu ora 13.30 la hotel, ma gasiti in zona receptiei pentru cazari.
De la ora 19.00 ne vedem cu totii la Restaurantul Casa Domneasca ( Bulevardul Alexandru Ioan Cuza,nr.87), avem un loc rezervat pentru grupul nostru ( cu atmosfera faina,muzica,chitara...etc). La ora 18.30-18.35 eu voi pleca pe jos de la hotel catre restaurant cu persoanele care s-au cazat deja. Cei care aveti optiunea fara cazare puteti veni direct la restaurant sau chiar in zona hotelului si mergem impreuna. Zi faina si ne vedem la Braila !

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #35 : Marți, 10 Septembrie 2024, 20:08 »
Salutare tuturor
Sincer imi era dor de o iesire cu "sc" , ce sa zic , totul a fost la superlativ. :applause:
O locatie superba. Mi-am reamintit cu placere de patosul cu care vorbeste Gabi despre Braila si Dobrogea de nord. :flori:
Am avut bucuria sa reintalnesc persoane dragi, cunoscute tot in "sc" si sa cunosc multe alte persoane noi.
Unii mai retrasi, altii mai exuberanti, dar toata lumea dornica de discutii, veselie, dans, plimbari, drumetii :smitten: *|*

A fost un pic mai greu cu dansurile sincron.. ca sa zic asa ..ne-am cam impotmolit la " Fire In Bosnia", Brasoveanca.
la musama, ungurica, Damat Halayi....samd...am renuntat   :giggle:

Concluzia mea este ca au fost 3 zile, minunate, la care pe langa efortul organizatorilor, am contribuit si noi participantii, :dance: fapt pentru  care multumesc tuturor, organizatori si participanti. :kissing::applause:

Multumesc si felicitari organizatorilor! :flori: :smitten:

Offline Rodica_I

• Hero Member
« Răspuns #36 : Marți, 10 Septembrie 2024, 20:11 »
Aaaa si pentru curiosi , Constanta s-a organizat, nu a umplut parcarea hotelului.  :dance:  ;)  :smitten:

Si inca ceva, a scris careva versurile de care vorbea Gabi la 'pietrele lui Teo" ::)

Imi amintesc ca au mai fost incercari sa compunem un imn al 'sc" , poate .. ceva de cantat la chitara   ^-^ ,

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #37 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:22 »
Petreceri si mulți prieteni la malul Dunării și Măcin- Brăila 6-8 septembrie 2024
Trei zile deosebite, plimbări pe Dunăre, seară cu atmosferă faină în centrul istoric al Brăilei, mega party, muzică live la chitară, super Brăila city tour/Tur ghidat Brăila cu povești din istoria locurilor, socializare, voie bună, prietenie. Un grup minunat, ca intotdeauna cand am organizat la Braila petreceri super ! Multumim tuturor pentru atmosfera creata, ati contribuit la amintiri minunate !
PS- A uitat cineva o umbrela la Braila ?

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #38 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:23 »

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #39 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:23 »

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #40 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:24 »

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #41 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:24 »

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #42 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:24 »

Offline Gabriel

• Sr. Member
« Răspuns #43 : Miercuri, 18 Septembrie 2024, 20:25 »