Autor Subiect: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024  (Citit de 5048 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
Din Bucuresti, statia de metrou Berceni, sunt disponibile doua locuri din patru pentru grupaj transport pe ruta A2/Slobozia 2h30. Ma puteti contacta la https://wa.me/40722131540

Offline Mindru gabriela

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
Re: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024
« Răspuns #16 : Sâmbătă, 17 August 2024, 02:14 »
Bună ziua… dacă este OK și pentru agenție vreau eu să îți ocup locul dacă tu renunți și.. dacă ai cu cazare.. Gabriela sunt am tel 0753852918. Mulțumesc  vom lua legătura mîine.. oricum eu nu am nici transport dar vreau cu cazare. Mulțumesc

Offline nicol78

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5
Din cauza unor probleme personale nu mai pot merge în aceasta excursie.Daca dorește alta persoana sa meargă în locul meu va rog sa ma contactați la nr.0724044976.Am achitat doar avansul.Multumesc

Offline nicol78

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 5

Din cauza unor probleme personale nu mai pot merge în aceasta excursie.Daca dorește alta persoana sa meargă în locul meu va rog sa ma contactați la nr.0724044976.Am achitat doar avansul.Multumesc
[/quote]

Offline Mihaela V

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Manuke, suntem doua femei din Constanta!

Offline Lucia D

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26

Buna tuturor
Sunt Lucia si vin la petrecere din Bucuresti.
Va rog sa ma notificati aici daca veniti cu masina  din Bucuresti si putem merge impreuna .
Salut Gaby abea astept sa te revad si sa petrecem impreuna clipe frumoase pe linga apa si pe apa desi nu va fi ca pe goeleata Turcia .

Offline Lucia D

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 26
Buna Justin acum am vazut mesajul tau .Sper sa mai ai un loc pentru mine .
Iti scriu pe what's up de asemenea .
Multumiri.

Offline Iustin

• Full Member
  • Mesaje postate: 185
Buna Justin acum am vazut mesajul tau .Sper sa mai ai un loc pentru mine .
Iti scriu pe what's up de asemenea .
Multumiri.

Da, ai prins cel mai bun loc care era si ultimul.  :applause:

Offline Manuke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024
« Răspuns #23 : Duminică, 25 August 2024, 15:52 »
Manuke, suntem doua femei din Constanta!
Bună, Mihaela
Tu cu ce mergi la Brăila?

Offline Mihaela V

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 11
Manuke, lasa-mi te rog un numar de telefon si iau legatura cu tine pentru detalii.

Offline Manuke

• Newbie
  • *
@Gabriel: te rog frumos, ne pui în legătură pe mine (Manuela P.) și Mihaela V. (amândouă din Constanța). Nu vreau să ne lăsăm numerele de telefon pe un site public
Mulțumesc

Offline Manuke

• Newbie
  • *
Manuke, lasa-mi te rog un numar de telefon si iau legatura cu tine pentru detalii.
L-am rugat pe Gabriel să ne facă "lipeala". 😉

Offline Gabriel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Buna tuturor ! Sunt Gabriel-insotitiorul de grup. Roxana din Bucuresti cauta grupaj auto pentru a veni la Braila. Cine este sau vine din zona Bucuresti cu masina personala si mai are un loc liber, imi puteti trimite un mesaj pentru a ajuta cu transportul. Multumim !

Offline Gabriel

• Sr. Member
  • Mesaje postate: 421
Buna tuturor ! Mai sunt cateva zile si ne vedem la Braila, cu atmosfera faina, turism si multa distractie. Zonele de unde veniti, sunt- Bucuresti/Ilfov- 21, Constanta- 8, Prahova- 3, Pitesti-1, Botosani-1,Calarasi-1, Caras Severin-1, Brasov-1, Braila/Galati- 4. Mai sunt 3 persoane la care nu am inca zona de unde veniti. Recomandam grupaj auto (cu impartirea costurilor) pana la Braila, scrieti aici pe forum sau imi trimiteti mesaj pe whatsup ( 0723337963-Gabriel-insotitor de grup), pentru a va mai ajuta legat de transportul  pana la Braila ( daca aveti locuri libere in masina si doriti sa mai luati pe cineva din zona, etc.). De exemplu Roxana din Bucuresti vine din Bucuresti cu masina si mai poate lua persoane.
Referitor la cina si seara de socializare de vineri 6 septembrie ( incepand cu ora 19, Restaurant Casa Domneasca,aflat la 10-15 minute pe jos de hotelul Grand Hotel Orient), ca variante de meniu de grup sunt- gustare - icre de crap (portie 2 pers)-25 lei,bruschete cu crema de branza si somon afumat (portie 2 pers)-34 lei, bruschete cu rosii (portie 2 pers)-15 lei, fel principal- saramura de crap si mamaliguta-55 lei, tomahawk de porc glazurat cu sos de merisoare si piure de cartofi cu unt -55 lei. O sa va transmit si pe whatup la fiecare aceste variante cu rugamintea ca pana luni, 2 septembrie, sa imi scrieti un mesaj pe whatsup (0723337963) cam ce ati dori, fiind un grup mare, e bine sa avem organizarea din timp.
Referitor la excursia in Muntii Macinului de sambata 7 septembrie, traseu usor,cca 3 ore, vom inchiria un autocar pe ruta Braila-Macin-Muntii Macinului si retur, costul estimativ este de 40 lei/pers.
Toate bune si ne auzim cu orice alte info !

Offline Miss Lia

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 61
  • "Avem nevoie de bucurie ca de painea cea zilnica."
« Răspuns #29 : Sâmbătă, 31 August 2024, 20:24 »
Bună seara! Regret nespus, dar nu mai pot participa la acest eveniment, tatăl meu având probleme serioase de sănătate. Ofer locul meu unei doamne/domnișoare care își dorește sa se bucure de această ieșire. Las adresa mea de mail pentru a mă putea contacta:  augustina_miami@yahoo.com . Menționez că am achitat integral locul, cu cazare. O seară plăcută!