Buna tuturor ! Mai sunt cateva zile si ne vedem la Braila, cu atmosfera faina, turism si multa distractie. Zonele de unde veniti, sunt- Bucuresti/Ilfov- 21, Constanta- 8, Prahova- 3, Pitesti-1, Botosani-1,Calarasi-1, Caras Severin-1, Brasov-1, Braila/Galati- 4. Mai sunt 3 persoane la care nu am inca zona de unde veniti. Recomandam grupaj auto (cu impartirea costurilor) pana la Braila, scrieti aici pe forum sau imi trimiteti mesaj pe whatsup ( 0723337963-Gabriel-insotitor de grup), pentru a va mai ajuta legat de transportul pana la Braila ( daca aveti locuri libere in masina si doriti sa mai luati pe cineva din zona, etc.). De exemplu Roxana din Bucuresti vine din Bucuresti cu masina si mai poate lua persoane.
Referitor la cina si seara de socializare de vineri 6 septembrie ( incepand cu ora 19, Restaurant Casa Domneasca,aflat la 10-15 minute pe jos de hotelul Grand Hotel Orient), ca variante de meniu de grup sunt- gustare - icre de crap (portie 2 pers)-25 lei,bruschete cu crema de branza si somon afumat (portie 2 pers)-34 lei, bruschete cu rosii (portie 2 pers)-15 lei, fel principal- saramura de crap si mamaliguta-55 lei, tomahawk de porc glazurat cu sos de merisoare si piure de cartofi cu unt -55 lei. O sa va transmit si pe whatup la fiecare aceste variante cu rugamintea ca pana luni, 2 septembrie, sa imi scrieti un mesaj pe whatsup (0723337963) cam ce ati dori, fiind un grup mare, e bine sa avem organizarea din timp.
Referitor la excursia in Muntii Macinului de sambata 7 septembrie, traseu usor,cca 3 ore, vom inchiria un autocar pe ruta Braila-Macin-Muntii Macinului si retur, costul estimativ este de 40 lei/pers.
Toate bune si ne auzim cu orice alte info !