Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024

<< < (7/9) > >>

CarmenV:
Bună,
Mai are cineva locuri disponibile pt. plecare din București?

LiliT:
Buna seara! Sunt interesata daca o doamnă renunță să participe la petrecere. Va rog frumos sa mă anunțați la.tf 0744322516. Mulțumesc mult!

Miss Lia:
Am răspuns la mail. Am trimis sI un mesaj. putem vorbi când vrei.

Rodica_I:
Buna dimineata!
Multumim, Gabi, pentru informatii. :bow:
Am vazut ca din Constanta, sunt 8 persoane inscrise.
Poate totusi reusim sa nu mergem cu 8 masini  :giggle:
In rest abia astept sa ne revedem pentru 2 zile de veselie si distractie! *|*

Gabriel:
Info organizare- Cazarea la hotelul GRAND HOTEL ORIENT se face incepand cu ora 14. Adresa hotelului- strada Rubinelor 1 (este aproape de Biserica Greaca), locuri de parcare sunt in fata si in spatele hotelului. Eu voi fi vineri incepand cu ora 13.30 la hotel, ma gasiti in zona receptiei pentru cazari.
De la ora 19.00 ne vedem cu totii la Restaurantul Casa Domneasca ( Bulevardul Alexandru Ioan Cuza,nr.87), avem un loc rezervat pentru grupul nostru ( cu atmosfera faina,muzica,chitara...etc). La ora 18.30-18.35 eu voi pleca pe jos de la hotel catre restaurant cu persoanele care s-au cazat deja. Cei care aveti optiunea fara cazare puteti veni direct la restaurant sau chiar in zona hotelului si mergem impreuna. Zi faina si ne vedem la Braila !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă