Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri si prieteni la malul Dunarii si in Macin. Braila 6 - 8 septembrie 2024

<< < (8/9) > >>

Rodica_I:
Salutare tuturor
Sincer imi era dor de o iesire cu "sc" , ce sa zic , totul a fost la superlativ. :applause:
O locatie superba. Mi-am reamintit cu placere de patosul cu care vorbeste Gabi despre Braila si Dobrogea de nord. :flori:
Am avut bucuria sa reintalnesc persoane dragi, cunoscute tot in "sc" si sa cunosc multe alte persoane noi.
Unii mai retrasi, altii mai exuberanti, dar toata lumea dornica de discutii, veselie, dans, plimbari, drumetii :smitten: *|*

A fost un pic mai greu cu dansurile sincron.. ca sa zic asa ..ne-am cam impotmolit la " Fire In Bosnia", Brasoveanca.
la musama, ungurica, Damat Halayi....samd...am renuntat   :giggle:

Concluzia mea este ca au fost 3 zile, minunate, la care pe langa efortul organizatorilor, am contribuit si noi participantii, :dance: fapt pentru  care multumesc tuturor, organizatori si participanti. :kissing::applause:

Multumesc si felicitari organizatorilor! :flori: :smitten:

Rodica_I:
Aaaa si pentru curiosi , Constanta s-a organizat, nu a umplut parcarea hotelului.  :dance:  ;)  :smitten:

Si inca ceva, a scris careva versurile de care vorbea Gabi la 'pietrele lui Teo" ::)

Imi amintesc ca au mai fost incercari sa compunem un imn al 'sc" , poate .. ceva de cantat la chitara   ^-^ ,

Gabriel:
Petreceri si mulți prieteni la malul Dunării și Măcin- Brăila 6-8 septembrie 2024
Trei zile deosebite, plimbări pe Dunăre, seară cu atmosferă faină în centrul istoric al Brăilei, mega party, muzică live la chitară, super Brăila city tour/Tur ghidat Brăila cu povești din istoria locurilor, socializare, voie bună, prietenie. Un grup minunat, ca intotdeauna cand am organizat la Braila petreceri super ! Multumim tuturor pentru atmosfera creata, ati contribuit la amintiri minunate !
PS- A uitat cineva o umbrela la Braila ?

Gabriel:

Gabriel:

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă