Autor Subiect: Targul de Craciun de la Munchen 28 noiembrie - 3 decembrie 2024  (Citit de 2860 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Tarif: 690 euro/ persoana

Discount GOLD MEMBER:: 30 euro

Rezervari: https://singlescamp.ro/trip/targ-craciun-munchen-2024

Perioada de desfasurare: 28/11/2024 - 03/12/2024

Cazare:

28 noiembrie/3 decembrie Hotel The Flag 3* Munchen

Grup de: 14 persoane

Descrierea serviciilor

Servicii incluse:
•   cazare 5 nopti, in camera dubla, cu inca o persoana de acelasi sex
•   mic dejun x 5
•   insotitor de grup, din partea clubului Singles Camp, pe toata perioada excursiei

Nu sunt incluse:
x     zboruri*
x     asigurare de calatorie (va recomandam in mod special, sa incheiati una, cu un broker sau direct cu o societate de asigurari)**
x     check in zboruri (chiar si in situatia in care sunt bilete de grup), rezervare locuri preferentiale
x     transfer aeroport - hotel si aeroport - hotel
x     excursii optionale***
x     mese de pranz si cina
x     intrari la obiective
x     alte servicii care nu sunt mentionate la incluse
x     cheltuieli personale
x     informare si incadrare in conditiile de intrare in tara de destinatie (de viza, medicale, speciale etc)
x     intocmirea si completarea de documente sau formulare de intrare in tara de destinatie, taxe de viza, taxe teste medicale

*Pentru ca exista multe variante de zboruri de Munchen, de pe mai multe aeroporturi din tara, lasam la latitudinea fiecarui participant sa-si aleaga si sa-si achizitioneze biletul de avion. Pretul biletului NU este inclus in tariful excursiei.

Insotitorul de grup va pleca din Bucuresti, existand posibilitatea de a pleca impreuna cu Diana. Orarul de zbor este deja comunicat pe site si forum, iar tariful actual este 400 de euro, pret ce include si bagaj de cala. Daca doriti sa plecati impreuna cu ea, va putem achizitiona contracost, la tariful existent la momentul cumpararii, biletul de avion Bucuresti - Munchen si Munchen - Bucuresti.

*In situatia in care va imbolnaviti inainte de plecare sau in timpul calatoriei, daca una dintre rudele d-voastra de grad 1 are o problema medicala majora sau sufera un deces, polita de asigurare de calatorie este acoperitoare. Agentia turistica NU are inclus in calculatia de tarif un coeficient de risc pentru astfel de situatii, astfel incat, cu toata intelegerea, nu va poate ajuta cu nimic (restituire, mutarea banilor la alta excursie, gasirea unui inlocuitor etc). Evitati o astfel de situatie financiara, prin incheierea unei polite de asigurare de calatorie, care nu este deloc scumpa si va fereste de riscuri.

**Precizari privind excursiile optionale si desfasurarea excursiei:
Va rugam ca, dupa ce v-ati inscris in excursie, sa anuntati pe forum optiunile alese, la care din excursiile prezentate doriti sa participati, mentionand prenumele,  initiala numelui de familie si ceea ce ati ales.
Plata pentru excursiile optionale se va face anticipat, veti primi factura de la agentie prin email.
Va rugam sa urmariti in mod constant forumul, aici se vor publica informatii suplimentare privind excursiile optionale precum si alte informatii utile ce tin de organizare si modul de desfasurare a excursiei.

Zborurile insotitorului de grup

28 noiembrie LH 1651 12:55 Bucuresti OTP - Munchen 14:10

3 decembrie LH 1652 15:25 Munchen - Bucuresti 18:20

Insotitor de grup din partea Singles Camp: Diana Lupu

Ce vedem in aceasta calatorie: Targurile de Craciun din Munchen, Salzburg si Augsburg, orasele Würzburg, Rothenburg, Füssen, Drumul Romantic

Profilul si tipul excursiei: city break prelungit

Cui se adreseaza ca profil de participant: in profilul Singles Camp, active, deschise la comunicare si socializare.

Trebuie sa aveti la voi:

•   Document de identitate: carte de identitate sau pasaport

Despre bagaje: in limita admisa de compania de zbor cu care zburati. Lasati loc si pentru cumparaturi.  :)

Programul excursiei

Ziua 1. Joi 28 noiembrie 2024 Zbor Bucuresti – München Pentru cei care zboara impreuna cu Diana, ora de intalnire: 10:00 am Cititi: Intalnirea pe aeroport, cum se face imbarcarea, zbor si regrupare

ZBOR: 28 noiembrie LH 1651 12:55 Bucuresti OTP - Munchen 14:10

Pentru cei care nu zboara cu Diana, intalnirea va fi direct la hotel. Este nevoie sa comunicati insotitorului de grup la ce ora ajungeti, pentru a va putea caza.

În această zi vom descoperi orasul München, unul dintre cele mai frumoase din Germania, numit și “capitala secretă” a Germaniei. München se afla la nord de Alpii Bavarezi, pe Râul Isar si este al treilea oraș ca mărime al Germaniei.

Vom face impreuna o plimbare in zona centrala care va include Marienplatz, noua și vechea primărie, Peterskirche, cea mai veche biserică din centrul orasul Munchen și Frauenkirche, cea mai frumoasă catedrală din centrul orașului.

Vom vizita, desigur, si piața tradițională de Crăciun care datează din secolul al XIV-lea, fiind considerată cea mai originală și autentică din München.

Ziua 2. Vineri 29 noiembrie 2024 Salzburg, excursie optionala de o zi

Excursia este organizata de o agentie locala din München in regim shared (participa si alti turisti in afara de grupul nostru)

Durata : 11 ore
Tarif:  aproximativ 75 euro
Include : transport cu autocarul, ghid local in limba engleza la bordul autobuzului

Obiective: Piața de Crăciun, Centrul Istoric, Muzeul Wolfgang Amadeus Mozart, Palatul Mirabell

Salzburg este un oras de arta si cultura si locul nasterii lui Mozart

Targurile de Craciun din Salzburg sunt printre cele mai frumoase targuri europene. Craciunul in Salzburg este cu adevarat magic, un loc unde simti cu adevarat spiritul Craciunului.
Pietele de Craciun din Salzburg amintesc de farmecul pietelor bavareze, traditionale care ofera si peisaje minunate invaluite in miresmele dulciurilor, vinul fiert cu scortisoara sau cuisoare.

Christkindlmarkt are loc in centrul istoric al Salzburgului, pe Domplatzz si Residenzplatz. In fiecare an gazduieste in jur de 97 de casute de lemn de unde poti cumpara obiecte decorative, obiecte lucrate manual, lumanari, bijuterii, jucarii din lemn, mancare traditionala si dulciuri precum lebkuchen (turta dulce traditionala), covrigi, carnati, fructe confiate,  gogosi, cartofi copti, fursecuri si Jagatee (ceai cu rom).

Weihnachtsmarkt on Mirabellplatz – este o piata de Craciun mica, dar pitoreasca. Este situata chiar in fata palatului Mirabell si are vedere la frumoasele sale gradini. De aici puteti cumpara papusi, haine, obiecte din teracota, decoratiuni de Craciun si dulciuri.

Christkindlmarkt este un eveniment-simbol al Salzburgului si, impreuna cu celelalte piete de Craciun, un magnet pentru turisti. La aceste evenimente sunt adunati toti artizanii importanti din zona Salzburgului, iar produsele cu care plecati acasa sunt 100% austriece.

Ziua 3. Sambata 30 noiembrie 2024 Târgul de Crăciun din Augsburg, excursie optionala cu trenul
Calatoria dureaza circa 30 de minute si un bilet costa aproximativ 20 euro

Piața de Crăciun din Augsburg este una dintre cele mai vechi din Germania, având loc încă din secolul al XV-lea - în anul 1498 se numea “Lebkuchenmarkt”, adică târgul turtelor dulci.

Din anul 1949 a fost cunoscută oficial ca „Christkindlesmarkt”. Arhitectura renascentistă a Primăriei (Rathaus) și Turnul Perlach vechi de 500 de ani oferă un decor unic pentru acest târg.

Istoria acestui târg ne va duce în trecut.

În prezent, piața de Crăciun de la Augsburg este una dintre cele mai vechi și mai frumoase piețe de Crăciun din Germania, intampinand turistii cu produse de artă și artizanat, delicii culinare tradiționale și “Glühwein” (vin fiert)

Ziua 4. Duminica 1 Decembrie 2024 Rothenburg, Orasul lui Mos Craciun, Castelul medieval Harburg & Drumul Romantic din Bavaria

Excursie optionala de o zi, organizata de o agentie locala din München in regim shared (participa si alti turisti in afara de grupul nostru)

Durata : 11 ore
Tarif:  aproximativ 75 euro
Include : transport, ghid local in limba engleza la bordul autobuzului
Biletul de intrare la castelul Harburg se achita suplimentar, 10 euro

Inscrierea la excursie se va face pe forum.

Astazi va propunem sa calatorim in timp pe cel mai vechi si indragit traseu de vacanta din Germania, Drumul Romantic. Ne vom bucura de cadrul natural spectaculos care incepe in Würzburg si se incheie in Füssen, langa vestitul castel Neuschwanstein.

Drumul traverseaza Bavaria de la nord la sud si orase medievale renumite precum Dinkelsbühl.

Prima oprire va fi la Castelul Harburg, a carui istorie dateaza din anul 1150. Este unul dintre cele mai mari, vechi si bine pastrate castele din sudul Germaniei.

In continuare ne vom indrepta spre frumosul orasel bavarez Rothenburg ob der Tauber, supranumit si oraşul lui Moş Crăciun. Acesta este unul dintre cele mai renumite oraşe medievale din Germania, cu străduțe înguste pe care sunt aliniate casele tradiționale și magazinele cu tot felul de suveniruri, un adevărat muzeu în aer liber pe care Walt Disney l-a folosit ca sursă de inspiraţie pentru oraşul lui Pinocchio.

În fiecare an, Rothenburgul medieval se transformă în această perioadă într-un basm de iarnă. Reiterlesmarkt din Rothenburg este printre cele mai vechi piețe de Crăciun cu o tradiție de peste 500 de ani.

Ziua 5. Luni 2 decembrie 2024 Zi libera in München

O zi intreaga pentru vizite, cumparaturi in München.

München este capitala Bavariei si unul din cele mai importante centre culturale din Germania, extrem de vizitat de turisti, al treilea oras ca marime dupa Berlin si Hamburg unde stilul modern se impleteste cu cel traditional.

Piata centrala denumita si  Marienplatz este punctul de plecare catre celelate atractii ale orasului Munchen. In centrul pietei se afla un edificiu ridicat in 1638 in varful careia se afla statuia Fecioarei Maria aurita.

La scurta distanta se afla Palatul Regal, un obiectiv deosebit, fiind resedinta coroanei bavareze.
Biletul combinat Resedinta Muzeu + Tezaur costa 14 euro

Alte obiective interesante in München:
Muzeul National Bavarez – 12 euro
Muzeul Orasului 7 euro
Muzeu auto 7 euro
Allianz Arena – stadionul de fotbal Bayern : tur arena + muzeu 19 euro
Muzeu BMW

Accesul in BMW Welt este gratuit https://www.bmw-welt.com/en/index.html
Acces in Muzeu BMW : Expo permanente si temporare: bilet adult – 10 euro

Ziua 6. Marti 3 decembrie 2024 Plecam spre casa

Zbor Munchen - Bucuresti

Programul excursiei poate suferi modificari datorita unor situatii independente de organizatori si agentie turistica (vreme, probleme in trafic, nefunctionalitati ale furnizorilor de servicii etc). Modificarile sunt decise de insotitorul de grup si comunicate grupului.

Scurta descriere a excursiei: Intrati in atmosfera Sarbatorilor de Iarna in unul dintre cele mai potrivite locuri. Craciunul este minunat intampinat in orasele bavareze si in Salzburg, asa ca ne-am gandit sa va oferim posibilitatea de a vizita pietele organizate cu aceasta ocazie si de asemenea sa vedeti cateva dintre locurile pitoresti din zona. Nu in ultimul rand aveti posibilitatea de a face cumparaturi, este locul si timpul potrivit.

Despre locatie:
THE FLAG München se află în cartierul Moosach din München și oferă o terasă, WiFi gratuit și un centru de fitness. Olympiapark este la 2 km.
Stația de metrou Olympia-Einkaufszentrum se află la 200 de metri. BMW Welt este la 1,7 km de THE FLAG München. Cel mai apropiat aeroport este cel din München, situat la 36 km de proprietate.

Medie review pe booking.com: foarte bine. Media review pe google.com: 4.4* (din 5* posibile).

Tipul de camera rezervat este twin confort.
Suprafata: 23 m²
Chicinetă privată
Baie privată
TV cu ecran plat
Izolare fonică
Mașină de cafea

În chicineta privată: Frigider/Mașină de cafea/Cuptor cu microunde/Ustensile de bucătărie/Cană fierbător/Plită de gătit/Masă
În baia privată: Articole de toaletă gratuite/Duş/Toaletă/Prosoape/Uscător de păr/Hârtie igienică
Facilități : Seif/Pardoseală de lemn sau parchet/Lenjerie de pat/Priză lângă pat/Birou/Zonă de relaxare/Izolare fonică/TV/Frigider/Facilităţi de călcat/Mașină de cafea
Aparat pentru prepararea de ceai/cafea/Fier de călcat/Radio/Cuptor cu microunde/Încălzire/TV cu ecran plat/Ustensile de bucătărie/ChicinetăCană fierbător/Canale prin cablu/Garderobă sau dulap/Plită de gătit/Zonă de luat masa/Masă/Suport de haine
Politica referitoare la fumat:  Fumatul nepermis

Fotografii:

:oops: Inainte de a va inscrie cititi informatiile de mai jos (cu click pe fiecare). Inscriindu-va in aceasta excursie intelegem ca le-ati parcurs si ati acceptat conditiile si regulile noastre:

•   Reguli pentru membrii clubului
•   De stiut – mai ales daca sunteti prima oara cu noi.
•   Rolul insotitorului de grup
•   Cum va informati ulterior rezervarii
•   Reguli in timpul calatoriei
•   Contract cu agentia de turism Bon Voyage
•   Renuntarea unilaterala la o excursie

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13799
Re: Targul de Craciun de la Munchen 28 noiembrie - 3 decembrie 2024
« Răspuns #1 : Luni, 17 Iunie 2024, 20:51 »
Am deschis rezervarile la aceasta excursie. Inscrierile se fac aici: https://singlescamp.ro/trip/targ-craciun-munchen-2024

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #2 : Marți, 22 Octombrie 2024, 13:39 »
Hallo sau servus cum se saluta peste tot in Bavaria! *|*

Eu nu am mai avut rabdare si in septembrie am dat o fuga in zona. Revin acum cu vesti care au sa va bucure, sigur.

In primul rand, referitor la transportul local. In perioada in care am pregatit excursia erau prevazute ceva lucrari la calea ferata dar, cel putin cand am fost eu, s-a circulat foarte bine cu trenul.
Vestea buna este insa, pretul. Exista un bilet de tren regional care costa 29 euro/zi si care poate fi folosit in toate regiunea Bavaria si pe majoritatea mijloacelor de transport in comun. Mai mult decat atat, biletul poate fi extins la grupuri de 5 persoane, fiecare persoana platind suplimentar doar 10 euro, practic un bilet pentru 5 persoane costa doar 69 euro..
Vestea si mai buna este ca acest bilet special poate fi folosit si pe ruta spre Salzburg, calatoria dureaza in jur de 2 ore cu trenul regional.
Asta inseamna ca vom merge la Salzburg pe cont propriu si vom putea sta cât dorim, biletul este valabil 24 ore.  *|*

Eu am fost chiar inainte sa inceapa Oktoberfest dar in Salzburg se simtea deja atmosfera de sarbatoare, erau piete cu artizani si producatori locali, mirosea a bretzel, turta dulce si ciocolata si sunetul clopotelor care bateau toate in acelasi timp era impresionant.Cea mai frumoasa priveliste este, desigur, de la castel, la care se poate ajunge cel mai usor cu funicularul sau pe jos.

Salzburg este minunat si imi inchipui ca de sarbatori atmosfera este si mai grozava.

Cine mai vine cu noi?

Offline Gabriela123

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #3 : Miercuri, 23 Octombrie 2024, 21:50 »
Servus, așa se zice și la noi în Ardeal! M-am inscris și eu in această excursie și aș vrea să particip la toate excursiile opționale.  :)
Voi zbura din Sibiu, oare mai este cineva care pleacă de aici? ???

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #4 : Miercuri, 23 Octombrie 2024, 22:35 »
Servus Gabriela. Mai suntem 3 persoane, din Sibiu. Ținem legătura.

Offline Teo16

• Newbie
  • *
« Răspuns #5 : Joi, 24 Octombrie 2024, 09:41 »
Buna,
Zbor direct la Munchen. Particip și eu a toate excursiile optionale.

Offline Camelia Elisa

• Newbie
  • *
« Răspuns #6 : Joi, 24 Octombrie 2024, 13:00 »
Bună, particip si eu la toate excursiile optionale,  merg din București cu Diana aștept sa pot face plată pentru biletul de avion

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #7 : Luni, 11 Noiembrie 2024, 22:30 »
A mai rămas puțin  *|*
Am achizitionat biletele pentru excursia optionala la Rothenburg, este o destinatie foarte populara si deja unele date nu mai sunt disponibile.

Tariful este de 75 eur/persoana.
Vom merge sambata 30 noiembrie, urmând ca la Augsburg sa mergem duminica sau luni.
Am luat biletele din banii personali - imi achitati cand ne intalnim dar am rugamintea sa ma anuntati din timp daca intervine ceva si nu mai puteti participa.

La Salzburg vom merge cu trenul, nu este nevoie sa cumparam biletele din timp.
Voi deschide un grup de Wapp cu 2 zile inainte de excursie. Daca doriti sa va adaug si nu ati mai fost cu mine, va rog sa imi trimiteti un mesaj.

Voi mai reveni cu detalii mai aproape de plecare.

Pâna atunci, in caz ca aveti intrebari, cel mai bine scrieti aici, pot fi utile si pentru ceilalti.

Cine mai vine cu noi?

Offline Mihaela0892

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 1
« Răspuns #8 : Marți, 12 Noiembrie 2024, 11:52 »
Buna! Vreau si eu sa particip la toate excursiile optionale, daca se mai pot face inscrieri. Mihaela S

Offline simo arad

• Full Member
  • Mesaje postate: 106
« Răspuns #9 : Sâmbătă, 23 Noiembrie 2024, 16:41 »
Gabriela din Sibiu, cu ce cursa zbori? Noi plecăm cu zborul de dimineață, la 6.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #10 : Duminică, 24 Noiembrie 2024, 11:12 »
Orarul de zbor pentru cei care vor veni cu mine din Bucuresti este:

LH1655 28 Noiembrie Otopeni 06:00 - 07:15 Munchen
LH 1654 03 Decembrie Munchen 22:15 - 01:10 Otopeni

Momentan nu stiu daca sunt si persoane care au bagaj de cala, pentru a stabili ora de intalnire la aeroport.
In cazul in care aveti doar bagaj de mana, recomand efectuarea check-in-ului online, pentru a merge direct la controlul de securitate cu documentul de imbarcare salvat in telefon/tiparit.
Nu uitati cartea de identitate!
https://www.lufthansa.com/de/en/online-check-in

Check-in-ul online se deschide cu 30 de ore inainte, se completeaza fie Booking Reference Number, il gasiti in partea de sus a biletului, fie Ticket Number, se gaseste in partea de jos a biletului, in dreptul numelui vostru.

Atentie la regimul lichidelor si cosmeticelor, acestea trebuie puse intr-o punga separat, in recipiente de maxim 100ml.
Lufthansa ofera doar o sticluta de apa si o ciocolatica, luati-va la voi o gustare.

Maine seara, luni, voi deschide grupul Wapp.
Va rog sa imi trimiteti un mesaj daca doriti sa faceti parte din grup si nu ati mai fost cu mine recent, anuntati-ma daca veniti pe cont propriu la hotel si ora la care ajungeti.

Cei care vin din Sibiu cu zborul de dimineata ajung cam in acelasi timp cu zborul de la Bucuresti, astfel ca vom merge impreuna la hotel sa lasam bagajele - va fi prea devreme pentru check-in.
Ne vom deplasa cu transportul public, ne vom misca usor daca aveti doar bagaj de mana - recomand rucsac, pe care sa-l folositi si la excursii.

Vremea
La Munchen/Salzburg se anunta ziua temperaturi in jur de 4-5 grade, posibil si ceva precipitatii deci sa aveti geaca de ploaie/umbrela.
Recomand imbracaminte sport, in straturi si incaltaminte comoda, potrivita pentru mersul pe jos, tip trekking.
Eu am avut surpriza sa descopar ca statiile de metrou din Munchen erau incalzite in septembrie in Munchen, am prins cateva zile mai reci.
Recomand in mod deosebit imbracamintea tehnica, are proprietati respirante, este calduroasa si usoara: o bluza de corp cu maneca lunga, un polar si o haina mai groasa/geaca calduroasa, impermeabila ar trebui sa fie suficiente pentru deplasarile zilnice.
Nu uitati caciula, manusi, ceva de pus la gat.

Avem la dispozitie 5 zile pline pentru a explora Munchen, Salzburg si imprejurimile  *|*
Am sa revin cu recomandari privind obiectivele pe care va propun sa le vizitam si costurile.

Offline Gabriela123

• Newbie
  • *
« Răspuns #11 : Luni, 25 Noiembrie 2024, 14:47 »
Buna ziua, eu am avion pe la 13, ora Romaniei, din Sibiu. Sper sa va gasesc!!!!

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #12 : Marți, 26 Noiembrie 2024, 16:48 »
Aveti mai jos tarifele la principalele obiective pe care va propun sa le vizitam, circa 55 euro.

Munich Residence, fostul palat regal al monarhilor Wittelsbach din Bavaria, situat la doar 5 minute de Marienplatz.
Residenz este cel mai mare palat al orașului din Germania și este astăzi deschis vizitatorilor pentru arhitectura sa, decorațiunile camerelor și expunerile din fostele colecții regale
Bilet combinat  15 euro Residence Museum + Treasury
Program zilnic 10 - 17

Castelul Nymphenburg, un castel construit în stil baroc în München, Bavaria. Se numără printre cele mai mari castele din Europa. Castelul a fost mult timp reședința de vară a Casei Wittelsbach
Program de vizitare zilnic:  10-16
Bilet combinat 12 euro Palat Nymphenburg + Marstallmuseum - unul dintre cele mai importante muzee de trasuri antice si sanii regale din lume + Muzeul de Portelan Nymphenburg

Fortareata Hohensalzburg
Bilet All-inclusive, include biletul dus- intors cu funicularul  € 18.00

Bilet de intrare la Castelul Harburg 10 € -  se achita individual cu cardul in cadrul excursiei de o zi la Rothenburg

Cheltuieli cu transportul in Munchen
Bilet tren aeroport S1 sau S8 - centru Munchen 15.5 euro sau 29.10 euro pt 5 persoane
Biletul este valabil pâna la ora 06:00 ziua urmatoare in intreaga zona urbana a orasului Munchen
Linia S1 are statie la Marienplatz deci inainte sa mergem la hotel putem sta in zona centrala până aproape de ora de check-in 14:00
Bilet  o zi metrou 9.2 euro
Bilet o calatorie 3.9 euro
Bilet 4 statii 1.8 euro
Biletele cumparate de la automatele S-Bahn sau DB nu necesita validare.

Bilet o zi tramvai in Salzburg: 4.7 eur (o calatorie costa 2.3 euro), de la automatele de bilete - de la sofer este mai scump

Bilet regional o zi Bavaria :  69 euro/zi pentru 5 persoane deci 14 eur/pers x 2 zile: pentru calatoria cu trenul la Salzburg si Augburg - e valabil si la metrou
https://int.bahn.de/en/offers/regional/regional-day-ticket-bavaria

Programul este cel anuntat, nu sunt modificari.
Excursia la Rothenburg va avea loc sambata, 30 noiembrie, am cumparat bilete pentru tot grupul.
Urmeaza sa stabilim impreuna ziua in care mergem la Augsburg precum si cand vom avea program de vizita in Munchen.

Sunt 3 persoane care nu stiu ce zbor au / cand vor ajunge la Munchen: Anca, Teodora, Cristina.
Va rog sa ma contactati, sa imi raspundeti la SMS - nu va pot contacta pe WApp.
Telefonul meu + 40 720 048 744 - Diana

Spor la pregatiri  *|*

Offline Teo16

• Newbie
  • *
« Răspuns #13 : Miercuri, 27 Noiembrie 2024, 00:07 »
Buna,
Eu zbor cu Lufthansa de pe Heathrow ajung la 14 la Munchen.
Anca zboară cu British Airways ajunge la Munchen la 15.
O voi aspetta pe Anca in aeroport si venim împreună la hotel.

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #14 : Miercuri, 27 Noiembrie 2024, 00:31 »
Gabriela din Sibiu ajunge si ea in jur de 15 la Munchen, ati putea veni impreuna de la aeroport la hotel.

Teodora, trimite-m, te rog, un mesaj pe Wapp cu numarul pe care-l vei folosi in timpul excursiei.
Multumesc.