Autor Subiect: Norvegia de Nord. Tromsø si Lofoten. 25 iulie - 3 august 2025  (Citit de 3372 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline admin

• Administrator
  • Hero Member
  • Mesaje postate: 13851
Re: Norvegia de Nord. Tromsø si Lofoten. 25 iulie - 3 august 2025
« Răspuns #15 : Sâmbătă, 09 August 2025, 15:45 »
Am promis sa revin cu imagini din acesta fantastica destinatie. Ma tin de cuvant si impartasesc cu voi din bucuria pe care o simt de fiecare data cand ajung acolo. Frumusetea peisajelor a fost amplificata de atmosfera faina din grup, de oamenii cu care am ajuns acolo, la 300 km deasupra Cercului Polar.

Offline Alintata

• Jr. Member
  • **
  • Mesaje postate: 58
  • Bine ai venit in grupul nostru!
Re: Norvegia de Nord. Tromsø si Lofoten. 25 iulie - 3 august 2025
« Răspuns #16 : Vineri, 22 August 2025, 21:59 »
A fost intr-adevar minunat, Gigi! De aceea mi-am si dorit atat de mult sa ajung acolo vara, ca fusesem iarnasi eram fascinata!
Natura Norvegiei este spectaculoasa, nu te plictisesti sa privesti muntii semeti care tasnesc din apele oceanului, norii care inconjoara crestele ca niste mansoane uriase, verdele care iti incanta ochii si sufletul si bogatia florilor! Sincer, nu m-am asteptat sa gasim covoare viu colorate peste tot, iti venea sa te trantesti acolo si sa stai ore intregi sa privesti cerul, miscarea norilor, sa astepti sa apara din senin un ren sau un troll! Fain, tare fain, mai ca as merge din nou anul viitor daca nu ar fi atatea alte locuri de vazut , de descoperit! Mi-ar placea sa firm din nou intr-o casuta rosie in Lofoten, sa savurez carne de balena la gratar si sa ma bucur de inca o portie de adrenalina intr-o cursa de sea rafting!
Multumesc Gigi, multumesc fetelor dragi din grup, a fost o mare bucurie sa calatorim impreuna! 🤗🤗🤗🤗