Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Norvegia de Nord. Tromsø si Lofoten. 25 iulie - 3 august 2025

<< < (2/4) > >>

admin:
Am primit deja toate raspunsurile de la prezervarile facute inainte, astfel ca la acest grup situatia este practic inchisa. S-au transmis CI, s-au emis facturi, unele sunt deja platite.

Pentru ca intentiile de participare la aceasta excursie au fost duble fata de locurile disponibile, asa cum am promis, am organizat un nou grup, avandu-l pe Florin ca insotitor de grup si sofer (la fel cum a fost anul acesta in Norvegia de Nord si insulele Faroe). Cei care nu au prins loc au sa fie anuntati cu prioritate la rezervare, de lansarea acestui nou grup, imediat dupa ce primesc confirmarile de la hoteluri si zbor.

Turul este identic, il gasiti aici: https://forum.singlescamp.ro/index.php/topic,4011.0.html

Rellyc:
Buna seara, in eventualitatea in care se eliberează vreun loc în oricare dintre cele 2 vacante in Lofoten, mă interesează. Mulțumesc!

Stefi_D:
Buna Gigi, daca se elibereaza un loc la aceasta excursie as fi interesata sa mai merg inca o data :)

admin:
Asa cum am anuntat la lansarea excursiei, cu cca 3 luni inainte de plecare, o sa facem rezervarea pentru croaziera: Trollfjord cruise in Lofoten. Este poate cea mai interesanta actiune pe care o poti avea in aceasta zona, anul trecut a placut foarte mult, asa ca am introdus-o si pentru cele 2 grupuri 2025, evident ca optionala.

Detalii aici: https://www.fjordtours.com/en/norway/tours/lofoten-eco-friendly-trollfjord

Ziua o sa fie 31 iulie iar ora de plecare: 13:30. Tarif pe site: 1390 NOK (cca 120 euro)

O sa primiti astazi un Email, la care este nevoie sa raspundeti daca este posibil pe loc. Actiunea era deja cunoscuta inca de la lansare, cu siguranta ca v-ati uitat deja peste, deci acum este vorba doar de DA - particip, sau NU - nu particip.

Daca nu ati primit mesajul Email in data de 27 aprilie, puteti sa ne scrieti direct aici daca doriti sau nu sa mergeti.

Dupa primirea raspunsurilor, noi o sa le centralizam si efectuam rezervarile, achitand pentru fiecare. Factura se va transmite ulterior din agentie.

admin:
Confirm ca am primit raspunsuri de la toata lumea. Imediat am sa fac rezervarea.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă