Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Norvegia de Nord. Tromsø si Lofoten. 25 iulie - 3 august 2025

<< < (3/4) > >>

admin:
Am facut si achitat rezervarea, urmeaza sa primiti facturile aferente din agentie.

admin:
Am revenit din insulele Faroe, dintr-o excursie similara, doar ca turul precedent l-am facut dintr-o singura locatie. Aici suntem in circuit, in fiecare zi vom schimba locatia. Ce inseamna asta? Ca trebuie sa fin cat mai flexibili dpdv al bagajelor, sa fie usoare, bine organizate si mai ales in dimensiunile indicate. Am dscutat cu Florin si mi-a spus ca locul de bagaje a fost destul de generos pt un microbuz de 9 locuri, asa ca am modificat limita maxima la trolere: 70 x 40 x 35 cm.

In rucsac puneti neparat cel putin inca un schimb complet de haine, de la lenjerie pana la geaca. Am avut surpriza neplacuta in Faroe sa avem 4 bagaje intarziate, din care unul a venit dupa 24 ore, doua dupa 48 h si unul dupa 4 zile. La intoarcere mie mi-a intarziat bagajul 24 de ore. E adevarat acum zburam cu LOT, nu mai tranzitam Copenhaga si mai ales Amsterdam (doua aeroporturi problema) dar niciodata nu se stie. Acum cativa ani era de neconceput ca SAS sau KLM sa rataceasca bagajele, acum este ceva obisnuit...

Zilele urmatoare am sa deschid grupul de whatsapp, astfel incat sa putem discuta mai rapid. Pana atunci spor la bagaje si tineti cont de ce am recomandat sa aveti la voi in troler, dar si in rezerva.

Alintata:
Multumim pentru informatie si sfat, Gigi draga! Am si eu o intrebare, in aceasta situatie, rucsacul poate sa fie un pic mai mare, sa incapa tot ce trebuie in caz de bagaj intarziat? Adica dimensiuni 30 x 17 x 48 cm, e ok?
A doua intrebare se refera la mentiunile din program legate de anuntul pentru micul dejun, trebuie sa il facem noi, nu am inteles exact.
Multumesc!🤗

admin:
Micul dejun este inclus la toate locatiile. Mentiunea era pt mine, de a anunta doua locatii de acest serviciu .
La bagaj de mana, decat un rucsac mai mare mai bine luati 2 mici. Cu cel mare nu aveti ce face pe drumurile zilnice. Eu asa procedez. La Tromso unul il las la hotel cu ce murdaresc in primele doua zile si cu hainele pe care o sa le imbrac la intoarcere.

Spatiu de bagaje nu o sa fie la discretie, eu am anuntat o limita superioara, desi intre timp mi s-a anuntat schimbarea microbuzului Opel cu un Mercedes Vito, care de regula are spatiu mai mic. Dar ma gandesc ca o sa ma descurc, cu conditia ca NIMENI sa nu depaseasca limita.

admin:
A fost o calatorie, cel putin pentru mine, minunata. Vreme excelenta, grup foarte fain, locuri superbe, chiar si microbuzul, a fost perfect, de data asta unul mare-mare de cu greu m-am strecurat pe drumurile inguste din Lofoten.

O excursie si un grup de care cu siguranta o sa-mi aduc aminte la batranete, cand la gura sobei, o sa depan mosorul momentelor frumoase.

Senja si Lofoten sunt doua temple de excelenta, doua locuri cu totul si cu totul fantastice. Daca esti un iubitor al naturii, nu ai cum sa nu te indragostesti de ele. Muntii ce rasar parca din spuma oceanului, creste ce zgarie cerul, oglinzi de apa glaciara, torenti ce se pravalesc din inaltimi, golfuri de poveste. Paduri boreale, flori, verde, verde, verde. Turcoazul si azurul apelor din fiord, plaje caraibiene. Casute ingrijite, gradini superb decorate, orasele si sate boutique, miniaturale. Barci oglindite in apa de cristal, o multime de pasari ridicate in roiuri, palcuri imense de cretusca si rasceoaga.

Anul viitor, am promis si imi doresc: merg din nou. Deja am rezervat hotelurile, am facut planurile de calatorie, mai lipsesc doar zborurile. Astept ca in septembrie sa se deschida programul pentru iulie si gata, o sa lansez Tromso -Lofoten - Senja 2026. Pentru mine, ultima calatorie acolo. 

Va arat cateva din cele peste 2000 de poze si filmulete pe care le-am facut in aceasta vacanta. Promit sa mai revin si sa mai postez.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă