Autor Subiect: Recunosterea singuratatii  (Citit de 25698 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
Răspuns: Recunosterea singuratatii
« Răspuns #90 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:53 »
lasa ca cine are ochi de auzit, intelege... ma bucur ca noi ne-am lamurit...

dar tu ai curajul de a merge pe potecuta cu un scorpion ???
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #91 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:55 »
eu DA, si inca cum, tu ai curaj sa mergi cu altcineva inafara de tine pe potecutza?  :-* ;)

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #92 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:56 »
pentru putin marcutza  :) am capatat curajul fata de mine insumi de recunoaste unde mi-am gresit si a incerca sa fac ceva. iar asta e mai greu decit de place sa credem. chiar mai greu decit a recunoaste ca i-am gresit altcuiva  :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #93 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:57 »
felicitari martianule  :-* cat as fi de bucuroasa daca 50% ar reusi  :(

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #94 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:57 »
Ana, trebuie sa ii dau dreptate @marcutzei aici. Nu face aceeasi greseala pe care am facut-o eu ani de zile, sa te pierzi detalii, sa despici firul dincolo de limita sa fizica si sa analizezi mai mult decit e necesar. Am pierdut multe facind asta. Inclusiv pe mine.
dupa o anumita varsta, cand iti raman asa de putine fire de par, te apuci sa le mai despici si pe alea ca sa para mai multe....
oricum, ma bucur ca tu te-ai regasit dupa acea pierdere.... dupa cum constat cu bucurie... daca ti se mai intampla te pot ajuta cu cateii mei , ca au nasul fin....

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #95 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:58 »
  Ana, citatul nu-mi apartine! Ci altcuiva, nu conteaza cui! El a fost la un blind date, nu eu! Noi patru am fost chiar pe aceeasi lungime de unda! Si, intr-adevar: chiar nu reusesc sa procesez eu la ora asta, ca nu inteleg nimic din ceea ce m-ai intrebat! Ce anume vrei sa stii?

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #96 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:59 »
eu DA, si inca cum, tu ai curaj sa mergi cu altcineva inafara de tine pe potecutza?  :-* ;)
dureroasa intrebare... lovitura sub centura... ma duc sa-mi ling ranile... si de-abia iti spusesem ca as merge cu tine, cel putin....

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #97 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:01 »
dupa o anumita varsta, cand iti raman asa de putine fire de par, te apuci sa le mai despici si pe alea ca sa para mai multe....
oricum, ma bucur ca tu te-ai regasit dupa acea pierdere.... dupa cum constat cu bucurie... daca ti se mai intampla te pot ajuta cu cateii mei , ca au nasul fin....

Nu m-am regasit inca Ana, dar macar am reusit sa admit unde greseam si incerc sa ma regasesc  :)

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #98 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:03 »
ana !!! lasa cateii si nasul lor fin, spune de tine :)

exista peruci si nu te jena in a purta :) soacra mea - ex, avea 2, una platinata si una blonda daaarrr avea un par superb platinat, grizonat, cum vrei sa-i spui :) DAR(iar dar) purta peruca...si nu despica firul perucii, doamne fere, ar fi ramas fara ea...Dumnezeu sa-o odihneasca...pe ex-soacra..
ana, sa revenim, ce te doare pe tine cel mai mult ?) singuratatea sau realizarea faptului ca esti singura?  :-*

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #99 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:04 »
 Ana, citatul nu-mi apartine! Ci altcuiva, nu conteaza cui! El a fost la un blind date, nu eu! Noi patru am fost chiar pe aceeasi lungime de unda! Si, intr-adevar: chiar nu reusesc sa procesez eu la ora asta, ca nu inteleg nimic din ceea ce m-ai intrebat! Ce anume vrei sa stii?

aahaaaaa... acum se explica totul... de aceea a vrut sa ma puna si marcu la colt... nu erau ghilimelele si am inversat citatele.... acum am inteles... voi sunteti veveritele vesele, iar problema cu intalnirile sunt ale baiatului alien..... deci intrebarile mele erau ptr el si nu ptr tine, ca de voi m-am lamurit.... am vazut si pozele si sunteti toate ok, nu am vazut la niciuna nici o vanataie.... scuzele mele...veveritelor... raman datoare cu cate o aluna...
nene alien, astept un raspuns la intrebarea de mai sus, cu mult.....sus..

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #100 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:06 »
de faptul ca nu mai am forta fizica necesara de a rfi singura si linistita...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #101 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:13 »
nene alien, astept un raspuns la intrebarea de mai sus, cu mult.....sus..

Ana, am asteptat sa se lamureasca apele ca nici eu nu mai intelegeam daca te refereai la ce am zis eu sau la ceva zis de Carmen la care eu n-am fost pe faza.

La intilnirea aceea au fost 12 persoane, baieti si fete. Insa eu nu era vorba numai de intilniri de grup, ci si indviduale. Mai mult, unele au fost intilniri clare in scopul de a vedea daca poate fi mai mult decit o prietenie. Caz in care, cu atit mai mult nu am inteles faptul de a vinde o imagine falsa in virtual. Si cind spun "imagine", nu ma refer la aspectul fizic. Ala a corespuns si in realitate. Dar din pacate numai aspectul ala.

Acum, nu stiu ce virsta ai tu Ana (ai pomenit ceva de virsta mai sus) dar indiferent care ar fi, nu cred ca e cazul de atita pesimism. Am intilnit persoane mult mai tinere decit mine care se considerau mai batrine decit mine  ;D Si asta e trist

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #102 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:15 »
multumesc alien de raspuns... promit sa ma intorc...

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #103 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:24 »
Am o dedicatie muzicala pentru toti care se simt "dansind in intuneric si nu numai  :). E o melodie vie care mereu imi da pofta de viata cind o ascult:
<a href="" target="_blank" class="aeva_link bbc_link new_win"></a>

maria171

• Vizitator
« Răspuns #104 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 22:35 »
ce conteaza melodia, cand Bruce Springsteen arata asa bine
stiti cumva , ii place babele grase?
 ;D
serios, acum melodia e super
ca si cantaretul