Autor Subiect: Recunosterea singuratatii  (Citit de 25673 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Saturnianul

• Vizitator
Răspuns: Recunosterea singuratatii
« Răspuns #75 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 20:05 »
  @Saturnianul, ai dreptate in legatura cu faptul ca, online, ne simtim si vorbim altfel fatza de cum ne simtim si vorbim "face to face".

Este ca ti s-a intimplat si tie de multe ori sa constati ca oamenii din online sunt altfel cind ii intilnesti fata in fata?

carmentoma

• Vizitator
« Răspuns #76 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 20:18 »

@carmentoma: Am citit respectivul topic. A fost frumos din ce mi-am dat seama, mi-a placut.
Nu, n-am fost la blind dates. Erau oameni cunoscuti in online, cu care apoi m-am intilnit in realitate. Si cu o singura exceptie, au fost altfel decit in online. Recunosc, asa am fost si eu. Exceptind exceptia  ;D

Poate o sa ajung si eu la intilnirea de pe 17 aprilie, sper sa nu fie o problema, prospatura fiind...  ;)
[/quote]

Pe aici cam toti suntem "prospaturi"! Pana si marcutza, care, desi are peste 900 de postari, e inscrisa pe forum de pe 16.03.2010, iar eu de pe 20.10.2010! Deci nici macar 20 de zile! Nu vechimea sau numarul de postari ne fac mai vechi sau mai noi, ci deschiderea pe care o avem vis-a-vis de a ne intalni si in lumea reala, care e de fapt si scopul pe care l-a avut adminul  cand a deschis forumul!

Offline anamama13

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1227
« Răspuns #77 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:05 »
  @anamama, te cred, este ca tine. Mi-as dori asha ceva, dar nu pot. Sunt anumite motive din care nu pot avea un animalutz. Aveam si am avut dintotdeauna cate un animalutz. Acum, din cauza situatiei, nu pot.
imi pare rau ptr tine dar, necunoscand exact situatia in care te afli si nici varsta ta, nu cred ca am competenta de a-mi da cu parerea, oricat m-ar impinge scorpionul din mine.... oricum, dupa toate comenturile tale, am impresi ca, macar virtual, esti de treaba si ai un mod de gandire ordonat, logic si rational... uite ca se poate si la barbati... chiar sunt uimita.... (sa stii ca asta e de bine...)...
dar oare esti altfel in realitate ?... poate acolo o fi raspunsul... in diferente... 
Soarele va rasari si maine ! Totul este sa poti rezista pana atunci....

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #78 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:19 »
ar fi de interesant de stiut carmecitta, din cati anume s-au remarcat doar doua "potriviri", ca sa zic asa... ptr ca asa putem calcula probabilitatea ca dintre noi sa fie nu stiu cati la suta altfel..... desi, daca ne-am raporta la intalnirea voastra de micute si vesele veverite, atunci a iesit procentul care-i place lui admy, 100% pro.... deci, de ce se intampla asta?  de ce aleg unii sa fie altfel pe net ?... pai, eu cred ca sunt din tagma celor mai putin buni, ca sa nu fiu chiar rea, si dupa ce tatoneaza terenul, calca pe aceeasi carare batatorita de ceilalti ca sa nu fie expulzati fie doar prin "ignore".... dar pe acestia nu cred ca-i vei prinde pe vreo lista a agapelor prietenesti.... se vor duce numai acolo de unde sunt convinsi ca vor avea o victima.... si sunt destule inca, ptr ca oricum, acestia, lupii moralisti, alearga pe multe site-uri si de alta natura decat acesta atat de inocent.
pe de alta parte, viata e atat de plina de neprevazut, incat vrei nu vrei ai cate o portie de adrenalina zilnica numai din infruntarea eroica a orasului, asa ca riscul de a gasi si ceva altfel la vreun prieten virtual venit la o intalnire de prieteni poate fi chiar incitant... nu uitati prieteni, ca nu e vorba de o intalnire amoroasa... acolo procentele cred ca se inverseaza....

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #79 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:21 »
@ana, de ce nu inveti sa pui intrebarile sub forma DIRECTA si exacta a gandurilor tale? ea incearca o reformulare a intrebarii tale de ffff multe randuri sa intelegem toti ce vrei sa intrebi  :-*
hai, reformuleaza  :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #80 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:23 »
ce te sperie pe tine, de fapt ?  :) ana lugojana  :-*

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #81 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:27 »
speta ana lugojana: mergi la munte, in excursie, ok? cumva cunosti dinainte topografia terenului pe care vei calca, poteca, carearea, poienita ? nuuuuuuu, asa si aici, ok ?  :-* este curajul de a spune DA si curajul de a infrunta necunoscutul cu puterile tale  :-*

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #82 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:33 »
pe  mine  nu ma sperie nimic si totul in acelasi timp.. dar as prefera sa merg pe poteci nestiute decat sa merg intr-o mare de oameni necunoscuti... ( nu fac referire la cei de aici pe care-i consider cunoscutii mei virtuali...)
intrebarea mea era cati au participat la acea intalnire la care carmecitta a zis ca erau toti altfel decat se prezentasera virtual in afara de ea si inca cineva... banuiesc ca nu se referea la forma fizica... la fel au mai spus si baietii... ca oamenii reali erau altfel decat cei virtuali...

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #83 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:35 »
pe cararea aia te-as lua si pe tine la o adica....

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #84 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:37 »
NU, carmen nu a spus ca noi eram altfel CI ca NOI eram cu peste mai buni decat aici  :-*
iar pt noi, cel putin, forma fizica NU e o bariera in a socializa, ana, de ce atatea complexe??? cine ne place , ne va placea asa cum suntem, intai ca OAMENI apoi ca FEMEI apoi ca MEMBRII  ai acestei comunitati  :-*
nu suntem la o intrunire a manechinelor vs vip ci la o intalnire a oamenilor singuri  :-*

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #85 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:41 »

@carmentoma: 
Nu, n-am fost la blind dates. Erau oameni cunoscuti in online, cu care apoi m-am intilnit in realitate. Si cu o singura exceptie, au fost altfel decit in online. Recunosc, asa am fost si eu. Exceptind exceptia  ;D

despre acest pasaj era vorba, nu despre intalnirea veveritelor ....

Offline anamama13

• Hero Member
« Răspuns #86 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:42 »
  @Saturnianul, ai dreptate in legatura cu faptul ca, online, ne simtim si vorbim altfel fatza de cum ne simtim si vorbim "face to face".

Este ca ti s-a intimplat si tie de multe ori sa constati ca oamenii din online sunt altfel cind ii intilnesti fata in fata?

acesta este celalat exemplu....

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #87 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:46 »
anaaaaaaa, nu vreau sa port polemici in a te convinge, cel mai bun recuzitoriu este acela al propriei reprezentari   :-*
acorda exceptia de vina din culpa si sustine fondul acuzei  :-*

te asteptam cu mult drag alaturi de cei din 17 aprilie. curaj scorpionule  :-*
nu mai diseca cuvantul ca vei ajunge sa pierzi esenta lui  :-* si uite asa foile dosarului inpricinatului cuvant se va ingrosa cu neclaritati in loc sa se aereze  :-*

Saturnianul

• Vizitator
« Răspuns #88 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:50 »
Ana, trebuie sa ii dau dreptate @marcutzei aici. Nu face aceeasi greseala pe care am facut-o eu ani de zile, sa te pierzi detalii, sa despici firul dincolo de limita sa fizica si sa analizezi mai mult decit e necesar. Am pierdut multe facind asta. Inclusiv pe mine.

marcutza

• Vizitator
« Răspuns #89 : Duminică, 04 Aprilie 2010, 21:51 »
multumesc martianule   :-*