ar fi de interesant de stiut carmecitta, din cati anume s-au remarcat doar doua "potriviri", ca sa zic asa... ptr ca asa putem calcula probabilitatea ca dintre noi sa fie nu stiu cati la suta altfel..... desi, daca ne-am raporta la intalnirea voastra de micute si vesele veverite, atunci a iesit procentul care-i place lui admy, 100% pro.... deci, de ce se intampla asta? de ce aleg unii sa fie altfel pe net ?... pai, eu cred ca sunt din tagma celor mai putin buni, ca sa nu fiu chiar rea, si dupa ce tatoneaza terenul, calca pe aceeasi carare batatorita de ceilalti ca sa nu fie expulzati fie doar prin "ignore".... dar pe acestia nu cred ca-i vei prinde pe vreo lista a agapelor prietenesti.... se vor duce numai acolo de unde sunt convinsi ca vor avea o victima.... si sunt destule inca, ptr ca oricum, acestia, lupii moralisti, alearga pe multe site-uri si de alta natura decat acesta atat de inocent.
pe de alta parte, viata e atat de plina de neprevazut, incat vrei nu vrei ai cate o portie de adrenalina zilnica numai din infruntarea eroica a orasului, asa ca riscul de a gasi si ceva altfel la vreun prieten virtual venit la o intalnire de prieteni poate fi chiar incitant... nu uitati prieteni, ca nu e vorba de o intalnire amoroasa... acolo procentele cred ca se inverseaza....