Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
anamama13:
--- Citat din: carmentoma din Duminică, 04 Aprilie 2010, 20:18 ---
@carmentoma:
Nu, n-am fost la blind dates. Erau oameni cunoscuti in online, cu care apoi m-am intilnit in realitate. Si cu o singura exceptie, au fost altfel decit in online. Recunosc, asa am fost si eu. Exceptind exceptia ;D
--- Terminare citat ---
despre acest pasaj era vorba, nu despre intalnirea veveritelor ....
anamama13:
--- Citat din: Saturnianul din Duminică, 04 Aprilie 2010, 20:05 ---
--- Citat din: iulielf din Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:35 --- @Saturnianul, ai dreptate in legatura cu faptul ca, online, ne simtim si vorbim altfel fatza de cum ne simtim si vorbim "face to face".
--- Terminare citat ---
Este ca ti s-a intimplat si tie de multe ori sa constati ca oamenii din online sunt altfel cind ii intilnesti fata in fata?
--- Terminare citat ---
acesta este celalat exemplu....
marcutza:
anaaaaaaa, nu vreau sa port polemici in a te convinge, cel mai bun recuzitoriu este acela al propriei reprezentari :-*
acorda exceptia de vina din culpa si sustine fondul acuzei :-*
te asteptam cu mult drag alaturi de cei din 17 aprilie. curaj scorpionule :-*
nu mai diseca cuvantul ca vei ajunge sa pierzi esenta lui :-* si uite asa foile dosarului inpricinatului cuvant se va ingrosa cu neclaritati in loc sa se aereze :-*
Saturnianul:
Ana, trebuie sa ii dau dreptate @marcutzei aici. Nu face aceeasi greseala pe care am facut-o eu ani de zile, sa te pierzi detalii, sa despici firul dincolo de limita sa fizica si sa analizezi mai mult decit e necesar. Am pierdut multe facind asta. Inclusiv pe mine.
marcutza:
multumesc martianule :-*
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă