Arhiva > Arhiva
Recunosterea singuratatii
marcutza:
@Laurete :)
Citeste :)
iulielf:
@Saturnianul, ai dreptate in legatura cu faptul ca, online, ne simtim si vorbim altfel fatza de cum ne simtim si vorbim "face to face". Dar, bineinteles, e numai parerea mea, asta se intampla deoarece marea majoritate a oamenilor au o "masca sociala". Daca vei citi cam tot ce am scris eu, pe toate topicurile si apoi daca ar fi sa ne intalnim vreodata, vei vedea ca eu am aceleasi pareri ca si aici. Mie nu mi-a placut sa "afisez" vreo masca sociala. De aceea, gandesc liber, sunt un nonconformist si nu mi-e teama sa vorbesc cu nimeni ceea ce gandesc, chiar daca respectivul sau respectiva se supara.
carmentoma:
Ia citeste, te rog, saun reciteste Ice Age 4 @saturnianule! Acolo am descris pe scurt prima noastra intalnire de patru singuratati! Si suntem la fel ca aici, asa cum am scris! Tu poate ai fost la asanumitele blind dates, de pe alte site-uri! Vino vu noi , de exemplu, pe 17.04! Nu mergem la asemenea intalnire , ci la una intre 12 (pana acum) prieteni! Ne vom distra, vom glumi, si vom socializa fara complexul creat de integrarea in grupuri formate din cupluri, sau asa ceva! Daca , dupa aceasta intalnire, reusiti sa va apropiati de cineva, asta e alta discutie si depinde de firea si preferintele fiecaruia! Eu una nu imi doresc decat timp petrecut intre prieteni de calitate si atat!
iulielf:
@laurete, inscrie-te pe lista de pe 17.04.2010 si vom putea vorbi intre "o gramada de ochi". ;D
Saturnianul:
--- Citat din: carmentoma din Duminică, 04 Aprilie 2010, 18:37 --- Ia citeste, te rog, saun reciteste Ice Age 4 @saturnianule! Acolo am descris pe scurt prima noastra intalnire de patru singuratati! Si suntem la fel ca aici, asa cum am scris! Tu poate ai fost la asanumitele blind dates, de pe alte site-uri! Vino vu noi , de exemplu, pe 17.04! Nu mergem la asemenea intalnire , ci la una intre 12 (pana acum) prieteni! Ne vom distra, vom glumi, si vom socializa fara complexul creat de integrarea in grupuri formate din cupluri, sau asa ceva! Daca , dupa aceasta intalnire, reusiti sa va apropiati de cineva, asta e alta discutie si depinde de firea si preferintele fiecaruia! Eu una nu imi doresc decat timp petrecut intre prieteni de calitate si atat!
--- Terminare citat ---
@carmentoma: Am citit respectivul topic. A fost frumos din ce mi-am dat seama, mi-a placut.
Nu, n-am fost la blind dates. Erau oameni cunoscuti in online, cu care apoi m-am intilnit in realitate. Si cu o singura exceptie, au fost altfel decit in online. Recunosc, asa am fost si eu. Exceptind exceptia ;D
Poate o sa ajung si eu la intilnirea de pe 17 aprilie, sper sa nu fie o problema, prospatura fiind... ;)
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă