Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Stockholm Archipelago. Acasa la ABBA.14 - 21 iunie 2025
admin:
Mai avem o luna si jumatate pana la plecare, a venit deci timpul sa facem rezervarile pentru excursiile optionale. Le-am prezentat in programul cu care a fost lansata excursia, sunt convins ca le-ati studiat si aveti o decizie, DA/NU, de aceea astept ca raspunsurile voastre sa vina promt. O sa primiti astazi 27 aprilie un Email, la care va rog sa raspundeti pe loc, DA sau NU, pentru a putea centraliza rapid si efectua rezervarile.
In situatia in care nu ati primit pe Email mesajul meu, puteti raspunde direct aici.
16 iunie
City Hall Canal Boat Tour. Guided Tour with Boat in Stockholm https://www.stromma.com/en-se/stockholm/sightseeing/sightseeing-by-boat/stockholm-in-our-hearts/
Program: 11:00 - 11:55. Tarif 266 SEK
Arhipelago Tour with guide: https://www.stromma.com/en-se/stockholm/sightseeing/sightseeing-by-boat/archipelago-tour-with-guide/.
Program: 15:00 - 18:00. Tarif 395 SEK
17 iunie
Day trip la Palatul Drottningholm included lunch - croaziera la palat, cu pranz inclus https://www.stromma.com/en-se/stockholm/excursions/day-trips/drottningholm-palace/
Imbarcare: 12:00, se ajunge la palat la 13:00
De la 13:00 pana la reintoarcere, sunt 2 ore pe care le petreceti in aria palatului. Le puteti folosi:
- explorand cu un ghid palatul (un tur dureaza 45 minute), iar rezervarea (trebuie facuta individual, de catre fiecare care isi doreste sa intre); se face pe site-ul palatului: https://www.kungligaslotten.se/english/royal-palaces-and-sites/drottningholm-palace/ sau
- sa va plimbati prin gradini (este gratuit)
Locul este superb, cu siguranta o sa va placa.
Intoarcere: 15:00, se ajunge la debarcaderul din Stockholm la ora 16:00.
Am mutat aceasta excursie din 16 iunie pe 17 iunie, pentru ca din 9 - 16 iunie palatul este inchis publicului, pentru crestinarea micutei printese Ines.
Eu nu o sa particip la acest tur pentru ca trebuie sa plec 50 km sa iau microbuzul, cu care am sa va astept la hotel la intoarcerea voastra din excursie, sa luam bagajele si sa plecam mai departe in calatoria noastra. Am facut aceasta excursie si v-o recomand din toata inima, pentru ca este foarte pitoreasca.
Tariful, care include pranzul este: 455 SEK.
Deci daca participati la toate cele 3 excursii, aveti de achitat: 266 + 395 + 455 = 1.116 SEK. La cursul actual (fara comisioanele de schimb si de operatiune): 105 euro.
admin:
Confirm ca am primit raspunsuri de la toti participantii. Incep acum sa fac rezervarile.
admin:
Am inlocuit City Hall Tour cu Stockholm Highlights Boat Tour. Primul era o croaziera de doar 55 minute, cel de-al doilea tur este de 2 ore si 15 minute si viziteaza mult mai multe locuri iconice. Este o diferenta de tarif, dar nu mare.
Deci rezervare facuta si achitata: 16 iunie. Stockholm Highlights Boat Tour. Croaziera incepe la 10:00 si se termina la 12:15.
S-a facut de asemenea rezervare si s-a achitat: 16 iunie Arhipelago Tour with guide. Program: 15:00 - 18:00
Pentru Palatul Drottningholm, am reusit sa rezerv si biletele de intrare atat in palat cat si in Pavilionul chinezesc. Am marit timpul pe care o sa-l petreceti pe insula palatului, pentru a putea savura acel loc. Nu am luat bilete cu ghid, pt ca din experienta, sunt 40-50 turisti in grup, se intelege greu ce se explica, iar ritmul este destul de alert. Pentru pranz, care consta intr-un fel principal, am ales peste, banuiam ca toata lumea care ajunge in zona marina isi doreste sa guste asa ceva.
Imbarcare: 12:00, se ajunge la palat la 13:00
13:00 - 17:00 timp de vizitare si plimbare (4 ore). Aveti palatul, Pavilionul chinezesc, gradinile si parcul. Erau destul 3 ore, dar nu era vas la 16:00 ci doar la 17:00. Doua ore (asa cum planuisem initial) mi s-au parut totusi putin pentru a vizita si palatul, stiu cand am fost eu ca mi-as fi dorit sa mai zabovesc pe acolo.
La 17:00 va reimbarcati, la 18:00 ajungeti inapoi la debarcader. Eu o sa am bagajele incarcate in microbuz, de acolo plecam direct spre urmatoarea cazare, aflata la cca ora de mers cu masina. Vom fi la malul marii...
angelica6767:
Bună seara,d nu-l Gigi.Va deranjez cu o întrebare,doua în legătură cu excursia în Suedia.Cu ce companie aviatica mergem? Eu am o problema cu bagajul.Dvs spuneți ca bagajul sa nu fie mai mare de 60X35X30.Dar,totuși avem și bagajul de cala și în avion.Imi puteți spune, din experienta dvs ce ar trebui sa conțină bagajul?Ce haine ar trebui sa luam,mai groase,mai subțiri având în vedere ca eu nu prea știu cum este vremea în Suedia în luna iunie.Nu ma duc sa fac parada modei,dar troler ul acela este o problema pr.mine.Daca nu se poate altfel o sa ma conformez.Dar,totuși, as vrea sa aflu câte kg trebuie sa aibă bagajul de cala.Mulrumesc și ma iertați ca am îndrăznit sa ba intreb
admin:
Limitarea dimensionala nu vine din partea companiei aeriene ci a volumului spatiului de bagaj pe care il are un microbuz 8+1. Daca se vine cu bagaj mai mare, nu o sa incapa si atunci persoana care nu respecta aceasta limitare trebuie sa se descurce singura cu transferul bagajului de la Stockholm la locatia litorala si de acolo la aeroport. Am specificat:
Despre bagaje: Este nevoie sa va rezumati la un bagaj cat mai mic, pentru a ne incapea tuturor trolerele in microbuz. Dimensiunea maxim admisa: 60x35x30.
Compania aviatica este specificata in prezentarea excursiei la ZBORURI. Este LOT, dar inca o data subliniez ca limitarea nu vine de la companie ci de la posibilitatea de transport a microbuzului.
14JUN LO 642 14:35 BUCHAREST OTP - WARSAW WAW 15:25
14JUN LO 457 16:5 WARSAW WAW - STOCKHOLM ARN LO 457 18:40
21JUN LO 454 10:30 STOCKHOLM ARN - WARSAW WAW 12:15
21JUN LO 645 14:35 WARSAW WAW - BUCHAREST OTP 17:30
In legatura cu ce recomand sa se ia bagaje, ca la fiecare excursie, cu cca 30 zile inainte de plecare o sa postez aici si va transmit si Email toate informatiile necesare. Oricum fiind o excursie activa, cu mai mult mers pe jos, trebuie sa aveti doar echipament (imbracaminte si incaltaminte) SPORT.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă