Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024

<< < (10/11) > >>

admin:
Am reusit sa rezolv in sfarsit epopeea asta a a boarding pass-urilor de imbarcare. Ce s-a intamplat, ce s-a produs, nu mai conteaza. Ei spun ca de la noi este vina, ca s-au facut modificari si s-a dat intreg grupul peste cap, eu cred totusi ca a fost un bug, activat da...tot de noi. Dar o aplicatie n-ar avea voie sa se blocheze la o greseala. Oricum nu mai conteaza, principalul este ca acum avem boarding pass-urile si etichetele de bagaje.

Mi-a fost teama sa va anunt sa descarcati, sa nu mai apara inca ceva, asa ca am rugat linia sa-mi transmita pe Email boarding pass-urile si etichetele. Le-am primit si le-am transmis tuturor. Daca este cineva care nu a primit sa-mi transmita Email pe office@singlescamp.ro si am sa retransmit.

Din acest moment misiunea mea s-a incheiat. Ies de tot de aici. Recomandarea mea este sa cititi ceea ce am scris si recomandat. Am primit intrebari a caror raspunsuri erau continute in ceea ce am explicat deja. De aceea spun ca unele persoane nu citesc tot cu atentie.

Va urez drum bun, sa ajungeti cu bine la Barcelona, apoi pe vasul de croaziera. Tineti-va de grup, bucurati-va ca sunteti mai multi, pentru a socializa, pentru petrece timp impreuna. Banuiesc ca acesta este motivul pentru care ati ales sa mergeti cu un club si nu cu o agentie de turism.

LALA POREA:
Multumesc mult pentru recomandari si ajutor! Toate detaliile prezentate mai sus mie personal imi sunt de mare folos. Apreciez efortul! 😊

Orhidee:
La mine este o gresala in biletul de croaziera.Corect data emiterii si expirarii pasaportul este 17-09-24 si 17- 09-34 si s-a trecut gresit 17-10-24 si 17-10-34.Se mai poate face ceva?

admin:
Greseala vine din faptul ca atunci cand m-am oferit sa va repar greseala si v-am solicitat sa-mi transmiteti detaliile d-voastra, mi-ati transmis eronat datele de pe pasaport. Verificati Email-ul pe care mi l-ati transmis: "data emiterii17-10-2024 ,data expirarii 17-10-2034"

In momentul acesta nu se mai poate absolut nimic. Dar este o greseala minima, nu este nici cea mai mica problema.

Orhidee:
Da...Multumesc frumos!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă