Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024
Mihai VL:
Salut pe toata lumea ! Am realizat check in - ul ! Am inceput sa imi fac bagajele :D !
Mihai VL:
Salut pe toata lumea ! Am realizat check in - ul ! Am inceput sa imi fac bagajele :D !
admin:
Stiu ca toata lumea asteapta cu nerabdare plecarea. Pentru cei care au mai fost in croaziere, mai putine emotii sau chiar deloc. Dar pentru altii care nu au mai calatorit inca pe mare sau mai mult care nu sunt obisnuiti cu deplasari de genul acesta, probabil ceva mai multe.
Daca revedeti ceea ce am scris aici si v-am transmis, aveti practic aproape tot pentru a va putea pregati. Mai sunt doua lucruri pe care trebuie sa le primiti si noi suntem in asteptarea lor:
- biletele de croaziera. Acestea se emit, si practic se deschide oficial check in-ul, cu 10 zile inainte de urcarea pe vasul de croaziera, care va avea loc pe 03.11.2024. 10 zile ar fi practic maine, asa mi s-a si spus la telefon ieri, 23.10. Deci in 25.10.2025.
maine 25.10.2025 deschiderea COMPLETA a check in-ului (am inteles ca au fost persoane care au intrat si deschis deja contul, doar ca pana azi lipseau cateva detalii de acolo, deci solicitata revenire). Cei care au intrat mai repede decat astazi, va fi nevoie sa intre din nou pentru a completa declaratiei pe propria raspundere.
Cu putin timp in urma am primit confirmarea de la linia de croaziera ca toate detaliile personale ale participantilor sunt incarcate in sistemul lor. Deci maine, totul este pregatit, se poate face check in-ul. Check in-ul este o actiune PERSONALA si OBLIGATORIE. Dupa completarea declaratiei pe propria raspundere de catre fiecare pasager din booking, tichetele se vor genera in urmatoarele 24h.
Deci intrati maine pe https://mycosta.costacruises.com/login-page.html si completati campurile care vi se vor solicita. Booking number-ul (numarul de rezervare) este cel care apare pe confirmarea de inregistrare a excursiilor SOL care se fac cu COSTA. Am atasat inca o data aceste rezervari, pentru a va usura gasirea lor. Exemplu: la cabina Boboc + Florea booking number-ul este: 32709838.
Pentru cabina Vatau + Kraus, acolo unde linia mi-a transmis doar un print screen, numarul de rezervare este cel specificat pe forum: 32709891.
Foarte important: luati documentele de identificare (pasaport) si verificati daca datele introduse in sistemul COSTA sunt corecte. Daca sesizati greseli, dati REPLY acestui Email si anuntati eventuala greseala.
In final verificati excursiile SOL pe care le faceti cu COSTA. Am scris si pe forum, subliniez si aici, sa nu faceti vreo greseala sau confuzie: NU toate excursiile pe care vi le-am propus se fac cu COSTA. Deci nu cautati Napoli sau Marsilia, pentru ca acele tururi sunt private. Doar acestea sunt facute cu COSTA:
5 noiembrie. CAGLARI: "CAGLIARI, ANCIENT STORIES AND SEAFARERS" Excursion code 0132. Regular (adica vom fi impreuna cu alti turisti, nu este un tur privat) Detalii: https://www.costacruises.fi/excursions/01/0132.html. Tarif: 65 euro
7 noiembrie CIVITAVECCHIA. 0114 A GREEN TRAIN TO THE ROME YOU WANT Tren electric (55 euro) + tur pietonal privat cu insotitorul de grup.
8 noiembrie GENOVA. "GENOA FROM ABOVE, ATOP THE CATHEDRAL TOWERS" Excursion code 04C2. Regular. https://www.costacruises.eu/excursions/04/04c2.html. Tarif: 25 euro
Excursiile acestea se achita la bord, iar cele private Dianei.
Daca exista greseli la excursiile SOL fata de ce mi-ati transmis, se vor corecta pe vas.
Descarcati aplicatia Costa Cruises. O gasiti cu usurinta in aplicatiile posibil a fi descarcate a telefonului. ESTE FOARTE IMPORTANT sa o aveti instalata si activata la momentul urcarii pe vas. Sunt mai multe operatiuni care se fac din aceasta aplicatie si daca nu o aveti o sa intampinati destul de multe probleme.
Referitor la excursiile optionale. Mi-a scris la un moment cineva sa-mi spuna ca nu apare rezervarea pentru Napoli pe confirmarea primita de la COSTA. Nu avea cum sa apara acolo, pentru ca atentie, am explicat aici foarte clar care sunt excursiile care se fac cu MSC si care sunt cele pe care le faceti privat cu Diana. Napoli este o excursie PRIVATA cu Diana, nu are cum sa apara pe confirmarea COSTA.
Cititi va rog aici pe forum la mesajul pe care l-am postat in 19 septembrie in care am precizat cum este organizata fiecare excursie.
In momentul in care se deschide check in-ul trebuie sa vedeti in contul personal, de pe MyCosta, la ce excursii sunteti inscrisi dar atentie, la cele care se fac cu COSTA:
5 noiembrie. CAGLARI: "CAGLIARI, ANCIENT STORIES AND SEAFARERS" Excursion code 0132. Regular (adica vom fi impreuna cu alti turisti, nu este un tur privat) Detalii: https://www.costacruises.fi/excursions/01/0132.html. Tarif: 65 euro
7 noiembrie CIVITAVECCHIA. 0114 A GREEN TRAIN TO THE ROME YOU WANT Tren electric (55 euro) + tur pietonal privat cu insotitorul de grup.
8 noiembrie GENOVA. "GENOA FROM ABOVE, ATOP THE CATHEDRAL TOWERS" Excursion code 04C2. Regular. https://www.costacruises.eu/excursions/04/04c2.html. Tarif: 25 euro
Am largit un pic explicatiile pentru ca toata lumea sa stie exact ceea ce are de facut si cum se poate descurca.
Pe langa biletele de croaziera, mai trebuie sa va transmitem:
- biletele de avion. Acestea se primesc de regula cu 4-5 zile inainte de plecare, imediat cum le avem vi le transmitem. Nu va pot spune in acest moment daca puteti face sau nu check in online. La grupuri este diferit si este posibil sa fie deja locuri alocate. Vedem cand primim si va scriu aici pe forum.
Pana la plecarea voastra in excursie eu o sa fiu permanent aici, daca nu poate Diana sa scrie (in week-end este plecata cu un grup la Sona), cu siguranta va raspund eu.
Rugamintea este sa respectati modul in care se face comunicarea si dialogul. Asa cum este specificat pe site, forum si la fiecare excursie in parte, raspundem DOAR pe forum, aceasta este singura platforma de comunicare. Intrebarile pe care le puneti pot fi interesante si pentru altii. De asemenea si raspunsurile.
admin:
Booking number cabina Vatau + Kraus: 32709891
De exemplu acesta este numarul cu care se face check in-ul pentru cabina prezentata mai sus.
Am transmis pe Email fiecaruia o confirmare de rezervare a excursiilor optionale, iar acolo este specificat booking number-ul.
Asa cum am scris dimineata, maine, 25.10.2024 se deschide COMPLET CHECK-IN-ul. Odata cu completarea pe site, in 24 ore se emit tichetele de imbarcare.
Deci primul lucru pe care trebuie sa-l faceti maine este check in vas de croaziera. In mesajul precedent am scris unde se face.
krondia:
Eu am finalizat check-in-ul.
Foarte important, asa cum spunea si Admin, in cazul in care v-ati completat deja datele trebuie sa reluati procedura si sa completati declaratia pe proprie raspundere privind starea de sanatate, disponibila doar de astazi, 25 octombrie.
Grupul de Wapp il voi deschide duminica seara, pâna atunci voi avea acces limitat la internet.
Precizez ca am sa ii adaug doar pe cei care imi trimit un mesaj prin care imi confirma ca doresc sa fac parte din acest grup. Deocamdata am primit doar cateva mesaje in acest sens.
Reiau nr meu de telefon 0720 048 744
Spor la pregatiri!
Diana
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă