Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024

<< < (4/11) > >>

krondia:
Am trimis emailul acum, va rog sa confirmati primirea până cel tarziu luni 7 octombrie la ora 08:00 am.

Emailul contine informatiile de mai sus si, daca sunteti interesati, 2 linkuri de unde puteti achizitiona bilete.

krondia:
Exceptand 3 persoane, toata lumea a confirmat primirea emailului.

De transferul la intoarcerea in Barcelona am sa ma ocup mai aproape de plecare.

Referitor la orice solicitari privind cazarea, va rog sa contactati agentia.

Mai revin pe masura ce am noutati dupa data de 20 octombrie, va rog sa urmariti forumul.

krondia:
Am primit si ultimele confirmari de primire a mailului referitor la programul in Barcelona.

admin:
Buna ziua tuturor! Va scriu eu, pentru ca Diana este cu grupul de China. Soseste in 19 octombrie. Inainte de a pleca mi-a scris ca 3 persoane nu i-au raspuns referitor la transferuri si la participarea turului de oras. Pentru a va asigura aceste servicii optionale, ea a achitat din banii proprii aceste doua servicii si v-a transmis pe Email cat ar costa daca toata lumea le solicita. Repet mai jos:

1. Transfer aeroport – hotel la sosire si in 3 noiembrie la 12:00 de la hotel – portul de imbarcare in croaziera. 27 euro daca participa toti 19. Daca nu, suma se va recalcula, distribuindu-se la cei care s-au inscris.

2. Tur pietonal Barcelona - 2 noiembrie intre orele 09:00 – 11:00 - cu ghid local vorbitor de limba română, costa 12 euro/persoana, calculat la 19 persoane. Si aici este valabil, daca nu vor fi 19 doritori, suma totala se va redistribui pe cei care merg.

Am primit de la Costa confirmarile de rezervare a excursiilor optionale pentru care ati optat. Pe confirmarile pe care o sa vi le transmit in cursul zilei de astazi, o sa gasiti si numarul de rezervare. Cu acesta trebuie sa intrati pe myCosta, sa va faceti check in-ul. Nu lasati pe ultimele 2 zile pentru ca este posibil sa se inchida.

Link-ul este aici: https://mycosta.costacruises.com/login-page.html - asta daca folositi un calculator/laptop.

Descarcati aplicatia Costa Cruises. O gasiti cu usurinta in aplicatiile posibil a fi descarcate a telefonului. ESTE FOARTE IMPORTANT sa o aveti instalata si activata la momentul urcarii pe vas. Sunt mai multe operatiuni care se fac din aceasta aplicatie si daca nu o aveti o sa intampinati destul de multe probleme.

Plata excursiilor optionale si a altor servicii pe care le doriti suplimentate pe perioada croazierei (internet, bauturi, etc) se va face la board-ul vasului.

admin:
Am discutat acum cateva minute la linie si mi-au spus ca biletele o sa le primim in 24 octombrie, pentru ca diferit de MSC si NCL, check in-ul se deschide DOAR cu 10 zile inainte de plecare. Deci daca nu reusiti sa va faceti check in-ul sa stiti de ce.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă