Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Mediterana 01 - 11 noiembrie 2024
admin:
Am transmis tuturor participantilor un Email cu excursiile optionale. Asteptam raspunsul pana luni, 24 septembrie. Daca nu ati primit Email-ul, va rugam sa ne transmiteti un Email pe office@singlescamp.ro si o sa-l retransmitem.
krondia:
Referitor la excursiile optionale, pentru ca am primit intrebari in acest sens, revin cu precizarea ca eu voi participa la toate activitatile propuse mai sus/in e-maiul pe care l-ati primit.
Voi reveni, dupa ce primesc toate raspunsurile, cu detalii privind transferurile in Barcelona (hotelul la care suntem cazati nu ofera acest serviciu), turul pietonal in Barcelona si obiectivele pe care le vom vizita.
Va rog sa urmariti forumul.
Diana
admin:
Am primit raspunsul de la majoritatea participantilor si urmeaza ca maine 24 septembrie sa centralizam raspunsurile si sa le transmitem lista de inscrieri. Urmeaza apoi sa primim confirmarea liniei de croaziera.
Plata excursiilor optionale se face PE VASUL DE CROAZIERA.
Pana astazi 20 septembrie nu am primit raspunsuri de la:
Ecaterina P
Stefan B
Gabriela G
Simona G
admin:
Refac lista celor care inca nu au raspuns. Mai este o singura persoana:
Ecaterina P
Maine este termenul limita de raspuns. Tot maine, o sa transmitem catre COSTA lista de rezervari.
krondia:
Revin cu detalii referitoare la prima zi pe care o vom petrece in Barcelona.
Am rezervat transfer aeroport – hotel la sosire si in 3 noiembrie la 12:00 de la hotel – portul de imbarcare in croaziera.
Tariful este de 27 euro/persoana pentru ambele transferuri, calculat la 19 persoane.
Am rezervat totodata pentru 2 noiembrie intre orele 09:00 – 11:00 un tur pietonal in Barcelona cu ghid local vorbitor de limba română, costa 12 euro/persoana, calculat la 19 persoane.
Am achitat transferul auto din banii personali, urmeaza sa imi dati banii in prima zi, impreuna cu cei pentru turul pietonal.
Ghida locala mi-a atras atentia ca va fi un week-end extrem de aglomerat, 1 noiembrie fiind zi libera in Spania dar si in alte tari din Europa.
Personal nu va recomand vizitarea pe interior a obiectivelor de top pentru ca vor fi timpi foarte mari de asteptare si foarte aglomerat peste tot, nu va veti putea bucura de ceea ce vedeti.
La Sagrada Familia, de exemplu, trebuie neaparat luate bilete cu intrare prioritara, cozile fiind foarte lungi dar, si asa, ora de intrare trecuta pe bilet nu este garantata (la biletele achizitionate direct de la catedrala ora de intrare trecuta pe bilet este orientativa, se poate astepta chiar si 90 de minute).
In plus, exista si un filtru de securitate, similar celui de la aeroport, unde se mai pierde ceva timp.
Practic, trebuie cumparate bilete in avans cu ora stricta de intrare cam la toate obiectivele importante.
Aveti totodata in vedere ca ziua este scurta in noiembrie, se intuneca in jur de 17:30.
Va propun sa exploram Barcelona la pas, sa luam pulsul orasului si sa vedem cat mai mult fara sa pierdem timpul la cozi, avand doar o zi la dispozitie.
Totusi, daca este cineva care doreste sa viziteze si in interior un obiectiv, am sa va trimit un e-mail cu linkuri de unde puteti cumpara bilete cu 5% discount.
In perioada 7-19 octombrie voi fi plecata din tara, fara acces la internet.
Orice intrebari aveti va rog sa le adresati pe forum, aici voi reveni daca mai apar noutati.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă