Arhiva > Arhiva
Ati avut sentimentul de "deja-vu"?
carmentoma:
De multe ori am avut acest sentiment! Este extrem de ciudat, intradevar!
adria:
dragii mei, deja-vu?
sa va povestesc eu ceva
acum ceva timp (e vb de ani), mi s-a intamplat un lucru straniu: intr-o noapte am avut un vis (nu e important despre ce, ceva cu o fuga si niste locuri)
am fost trezita brusc de cineva si visul s-a intrerupt brusc, nici nu l-am tinut minte
la cateva zile, noaptea visez iar, culmea, continuarea celui despre care v-am spus adineauri
poate nu ma credeti, chiar am reluat din pct care-l pierdusem, cu fuga si locuri necunoscute
a doua zi, mare parte din vis am uitat
dar, la cateva zile, am visat din nou, continuarea celui de-al doilea vis
va vine sa credeti?
la cateva zile dupa aceasta, am avut treaba in oras, intr-o zona pe care n-o cunosteam
am ramas cu gura cascata cand am recunoscut locurile prin care fugisem in alea trei nopti de vis
a fost prima si singura data cand mi s-a intamplat asa ceva
si acum stau din cand in cand, gandindu-ma la visele acelea
luciamanta:
--- Citat din: adria din Miercuri, 05 Mai 2010, 15:13 ---dragii mei, deja-vu?
sa va povestesc eu ceva
acum ceva timp (e vb de ani), mi s-a intamplat un lucru straniu: intr-o noapte am avut un vis (nu e important despre ce, ceva cu o fuga si niste locuri)
am fost trezita brusc de cineva si visul s-a intrerupt brusc, nici nu l-am tinut minte
la cateva zile, noaptea visez iar, culmea, continuarea celui despre care v-am spus adineauri
poate nu ma credeti, chiar am reluat din pct care-l pierdusem, cu fuga si locuri necunoscute
a doua zi, mare parte din vis am uitat
dar, la cateva zile, am visat din nou, continuarea celui de-al doilea vis
va vine sa credeti?
la cateva zile dupa aceasta, am avut treaba in oras, intr-o zona pe care n-o cunosteam
am ramas cu gura cascata cand am recunoscut locurile prin care fugisem in alea trei nopti de vis
a fost prima si singura data cand mi s-a intamplat asa ceva
si acum stau din cand in cand, gandindu-ma la visele acelea
--- Terminare citat ---
te cred, draga mea, adria
adria:
ma intreb, lucia, oare ce-o insemna chestia asta?
luciamanta:
--- Citat din: adria din Miercuri, 05 Mai 2010, 15:57 ---ma intreb, lucia, oare ce-o insemna chestia asta?
--- Terminare citat ---
Subconstientul aduce informatii de pretutindeni
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă