Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ciucas, Muntele Rosu, Bunloc. Drumetii, socializare, petreceri. 6 - 8 septembrie
krondia:
Vedem mai aproape cu transportul, inca este devreme.
Solutii se gasesc cu siguranta.
De aprovizionarea pentru mese am sa ma ocup eu si imi veti plati la fața locului, urmand sa ne gospodarim singuri.
Bucataria este complet utilata, exista masina de spalat vase, asa ca ne-am ocupat strict de pregatirea meselor.
Ca idee, in iulie suma totala pentru micul dejun si cine a fost de 90 lei/persoana si 80 pentru cei care nu au optat pentru carne.
Urmariti in continuare forumul.
krondia:
Salutari din Ciucaș! *|*
Eu nu am mai avut rabdare si am dat azi o fuga in Ciucaș.
Traseul de drumetie este cel prezentat, eu am facut 8 ore cu tot cu pauze si urcusul pe varf. Fara varf, circa 5 ore. Pentru vârf aveti nevoie de o conditie fizica buna, este un urcus sustinut timp de o ora si jumatate, in mare parte traseu accidentat.
Echipamentul de drumetie recomandat este obligatoriu in ambele cazuri.
Va recomand sa vi-l procurati din timp si, nu in ultimul rand, sa va mișcati cât de mult puteți.
Cine mai vine cu noi?
Michi:
Bună,
Din păcate nu mai pot participa la frumoasa excursie în Ciucas,dacă dorește cineva sa meargă în locul meu,sa ma contacteze.Voi anunta și agentia.
Mihaela
Tel.0721239791
cioara_vopsita:
Salutare,
Nu mai pot ajunge, asa ca las un loc liber la barbati.
Daca doriti sa mergeti in locul meu, va rog sa ma contactati.
0760290297
krondia:
Referitor la transport, din Bucuresti vine un domn care are locuri disponibile sau se poate grupa cu altcineva care mai are locuri.
Cel mai bine scrieti aici daca sunteti interesati sau lasati-mi un mesaj in caz ca nu aveti contul activat.
In alta ordine de idei, am rugamintea sa imi transmiteti pana miercuri seara daca mai sunt persoane cu restrictii alimentare.
Pregatiti-va echipamentul montan recomandat, in special bocancii. Prind bine si betele de trekking - 2 bucati.
Daca mai aveti intrebari, scrieti cel mai bine aici.
Voi crea grupul de Wapp cu o zi inainte daca voi primi mai multe mesaje in acest sens- ma refer la cei noi/care nu au mai fost cu mine recent.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă