Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Ciucas, Muntele Rosu, Bunloc. Drumetii, socializare, petreceri. 6 - 8 septembrie
Cornelia Bataus:
Bun gasit!
Am nevoie de inlocuitor, va rog mult pt excursia din acest weekend la Ciucas. Nu pot ajunge.
Va sunt recunoscatoare pentru ajutor!
O excursie minunata!
Cornelia Bataus
Bon Voyage:
A aparut 1 loc liber intr-o camera dbl la FEMEI
Se poate face inscriere pe site.
krondia:
Programul este cel anuntat, nu sunt modificari.
Intalnirea va fi maine la pensiune, vineri 6 septembrie, intre orele 14:00 - 15:00
Pensiunea Zenit Bradet - Sacele, judetul Brasov
Eu am sa ajung in jurul orelor 13:00.
Vom lua o gustare si la 15:00 iesim la o plimbare in apropierea pensiunii, urmand ca la 17:00 sa ne apucam de gratar.
Cina va fi in jur de 19:00.
In caz ca va cunoasteti, lasati-mi un mesaj cu cine vreti sa stati in camera.
Daca ajungeti dupa orele 15:00, gasiti lista cu repartitia pe camere la pensiune.
Drumurile sunt foarte aglomerate, in special DN1.
O varianta mai buna ar fi pe Cheia pentru cei care veniti din Bucuresti.
Referitor la transport din Bucuresti, pe cei care mi-au solicitat, i-am pus in legatura. Daca mai este cineva care are nevoie de transport/doreste grupaj, ma puteti contacta.
Vremea
Vremea se anunta frumoasa, racoroasa in Ciucas, in jur de 15 grade.
Echipament
Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu - neaparat bocanci care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic lung de drumetie, tricou tehnic, jacheta softshell, geaca ploaie, pelerina, rucsac de drumetie dar si protectie solara, sapca/bandana, ochelari de soare.
Betele de trekking sunt recomandate, preiau din greutatea si presiunea asupra articulatiilor, genunchilor, atât la urcare cât si la coborâre.
Sa aveti si o haina mai groasa, seara se face racoare.
Mese si bani
Eu am sa aduc cele necesare pentru gustarea de maine la pranz, gratarul de maine seara, cele 2 micuri dejun si cina de sambata, urmand sa impartim costurile si sa ne gospodarim singuri.
2 persoane m-au anuntat ca doresc meniu vegetarian.
Bauturile si le aduce fiecare. Pensiunea nu are bar, este intr-o zona izolata,, magazine sunt in Sacele, la circa 10 km, deci sa va aduceti ce stiti ca mai aveti nevoie.
La Cabana Ciucas se poate manca dar sa aveti la voi si ceva dulce, apa.
Va puteti face si sandviciuri la pensiune.
Imi doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram de atmosfera faina, de munte.*|*
Grija la drum, ne vedem maine! *|*
cornelina:
Sa raportam zic.
Sa ridice mana cui nu i-a placut iesirea?! 🫣
Vreme faina.
Oameni faini.
Prieteni vechi.
Potentiali prieteni noi.
Muzica, table, biliard, gratar.
Febra musculara.
Dar si zambete.
Si dansuri si melodii noi de pus in playlist. Sau nu. 😆😄😵💫
Si placere de calatorie si socializare.
Multumesc pentru imbratisari.🤗🤗🤗🤗
Mi-au incarcat bateriile pentru cateva zile.
Diana ca de obicei a incercat sa impace pe toata lumea. 🤗
La buna vedere.
krondia:
A fost, intr-adevar, o ieșire faina, un grup vesel si unit, ceea ce ma bucura cel mai mult.
Temperatura a fost optima, numai bine de drumetit. M-am bucurat ca ati fost mai multi care ati repetat traseul, chiar daca nu toti v-ati mai incumetat sa ajungeti pe varf. Da, stiu, urcarea spre varful Ciucas nu e tocmai simpla, dar, cu ceva vointa si ambitie se poate, dovada Alexandra, la a doua tura de munte mai serioasa dupa Piatra Craiului. Un mare bravo !
Multe multumiri si fetelor pentru ajutorul pretios in bucatarie, chiar a contat - laudele primite au fost pe masura efortului.
A fost frumos in Ciucaș, la fel ca si in celelalte ture. Sper sa reusim sa mai facem impreuna o iesire pe munte pâna la sfarsitul anului, intre timp continuati sa va miscati, natura iti da forte nebanuite *|*
Navigare
Du-te la versiunea completă