Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2025 in croaziera pe mare: Madeira - Tenerife - Canare - Lanzarote

<< < (2/8) > >>

admin:
Revin acum cu propunerile noastre referitoare la excursiile SOL.

REGULAR - inseamna in grup mixt, impreuna si cu alti turisti (deci nu o sa fie doar grupul nostru)

30 decembrie 2024. Las Palmas de Grand Canaria.  LPM05 ‐ PANORAMIC TOUR OF GRAN CANARIA (4.5 Hours) 54 euro

31 decembrie 2024. Puerto Del Rosario/Fuerteventura FUE02 ‐ SPECTACULAR AJUY SEA CAVES & BETANCURIA. REGULAR. Tarif: 64 euro. Detalii: in programul pe care o sa-l atasam Email-ului

2 ianuarie 2025. Funchal/Madeira FUN13 ‐ OVERVIEW OF FUNCHAL. REGULAR. Tarif: 41 euro. Detalii: https://www.msccruises.com/int/our-cruises/destinations/mediterranean/portugal/funchal
Extra. In aceasta zi, daca turul va fi de dimineata si va ramane timp suficient va recomand sa parcurgeti impreuna cu Gabi: Mercado dos Lavradores (unde puteti vedea toate fructele care se cultiva pe insula) si de acolo sa ajungeti la statia de funicular care urca pe Monte: Teleférico Funchal-Monte. Luati bilete dus si intors. Sus pe Monte vizitati paradisul gradinilor exotice: Jardim Monte Palace Madeira. Verificati orarul si calculati exact timpul de intoarcere, sa fiti siguri ca ajungeti la timp la vas.

3 ianuarie 2025. Santa Cruz de La Palma SPC07 ‐ LUSH LANDSCAPES & THE SPECTACULAR CALDERA DE SCENIC ROUTE TABURIENTE. REGULAR. Tarif: 65 euro. Detalii: https://www.msccruises.co.uk/cruises/destinations/canary-islands/santa-cruz-de-la-palma

4 ianuarie 2025. Arrecife de Lanzarote ACF05 ‐ THE BEST OF LANZAROTE IN A DAY. Tarif: 135 euro. Detalii: https://www.msccruises.com/int/our-cruises/destinations/canary-islands/arrecife-de-lanzarote

Fac precizarea, sa se intelaga corect: excursiile optionale se fac IMPREUNA cu insotitorul de grup. Asta daca v-ati inscris la timp, maxim la termenul precizat in Email-ul pe care o sa-l primiti. Daca rezervarea nu o sa se faca impreuna cu a celorlalti NU putem garanta ca puteti merge impreuna cu Gabi, probabil veti fi repartizat(a) la alt grup.

Daca doriti sa mergeti in alt loc decat cel prezentat, o sa va puteti inscrie INDIVIDUAL (nu prin agentie) la orice excursie dorita si sa-i achitati contravaloarea. Rezervarea se poate face doar dupa ce primiti numarul de rezervare, cu ajutorul caruia va deschideti contul si apoi opera in acesta servicii extra (pachete de bauturi, masaj, excursii optionale, WiFi etc)

Optiunea de rezervare individuala inseamna ca nu veti fi cu insotitorul de grup, Gabi in acest timp va fi impreuna cu cei care au rezervat optiunile prezentate de noi.

Acum pregatesc Email-ul cu excursiile optionale si o sa-l transmit fiecaruia. Raspunsurile pot veni pana cel tarziu la data de luni, 23 octombrie.

admin:
Am prelungit termenul de raspuns, pana astazi 24 septembrie. A raspuns toata lumea cu urmatoarele exceptii:

Luminita D
Ileana P

Deseara (24 septembrie), inainte de a pleca din tara, trebuie sa transmit lista de rezervari pentru grupul de croaziera Revelion Tenerife. Doresc sa subliniez si sper sa se inteleaga ca dupa acest termen, nu mai pot sa va ajut cu rezervarea de grup pentru optionale. Va fi nevoie sa va inscrieti singuri, pe site, dupa ce primiti codurile de rezervare croaziera. Evident ca nu mai pot garanta disponibilitatea (este posibil ca inscrierile pt excursiile propuse de noi sa fie inchise) si participarea impreuna cu insotitorul de grup la excursiile sol. Facand singuri rezervarile, nu veti fi perceput ca parte din grup, astfel incat puteti fi repartizat aleator, altui grup de turisti.

admin:
Daca ma urmariti pe Facebook, probabil ca stiti ca mi-am petrecut vacanta personala in Tenerife. Tocmai m-am intors si pentru ca acolo nu am fost doar sa ma relaxez ci si sa lucrez, sa-mi iau informatii despre o viitoare vacanta de grup, am intalnit si cunoscut cateva persoane cu care o sa colaborez pe viitor.

Una dintre acestea este romanca, are o agentie de turism pe insula si organizeaza transferuri si excursii optionale. Am rugat-o sa ne faca o oferta pentru grupul de croaziera pentru urmatorele servicii optionale:

•   transfer aeroport - hotel Silken Santa Cruz si retur la plecare. Distanta este dintre Tenerife Sud (acolo unde o sa aterizati) si Hotel Silken Atlántida Santa Cruz este de 60 km, se strabate practic insula de la sud la nord.

•   excursie in Parcul National Teide.

•   excursie in Parcul National Anaga

O sa va propun aceste servicii PRIVATE, pentru ca:

- nu este usor si nici ieftin de ajuns cu taxi pana in Santa Cruz, iar calatoria impreuna este mai comoda

- am vizitat cele doua parcuri sunt exceptionale, sunt locuri deosebite pe care este pacat sa le ratati daca ajungeti in Tenerife.

Am ales optiunea de privat (nu REGULAR, adica share cu alti turisti) pentru ca este mult mai intim, mai placut sa calatoriri si sa vizitati doar cu grupul nostru.

In plus de aceste activitati, am adaugat o cina de grup, asta in seara de 28 decembrie, cand va intoarceti din Teide. Am vazut ca localurile sunt pline, am gasit greu loc in care sa servim masa si eram doar 4. Daca sunteti 20 cu atat mai mult trebuie sa aveti facuta o rezervare. Am gasit un local care ne-a placut mult, mancarea a fost excelenta, peste, fructe de mare, iepure, secreto iberico. Am facut rezervare pentru 28 decembrie ora 20:00. Localul se numeste El Lateral 27 Santa Cruz, iar adresa este C. Bethencourt Alfonso, 27, 38002 Santa Cruz de Tenerife. Am discutat cu o doamna acolo, se numeste Betzi, dansa a facut rezervarea pentru intreg grupul. Nu cred sa fie cineva care nu doreste sa serveasca cina impreuna cu grupul, dar pentru orice eventualitate este nevoie sa confirmati.

Mai jos tarifele iar apoi o scurta descriere, urmand ca maine sa atasez cateva fotografii din cele facute de mine in vacanta.

T1 - transfer aeroport - hotel Silken - 450 euro/ intreg grupul. Tariful se va imparti intre cei care opteaza pentru aceasta forma de transfer.

T2 - transfer hotel Silken - aeroport - 450 euro/ intreg grupul. Tariful se va imparti intre cei care opteaza pentru aceasta forma de transfer.

ANAGA - 28 decembrie 2024 - Excursie de 4 ore in Parcul National Anaga - 60 euro

TEIDE -  5 ianuarie 2025 28 decembrie 2024 - Excursie de 6 ore in Parcul National Teide - 75 euro

CINA - 28 decembrie 2024 - Lateral 27, Santa Cruz - acolo fiecare isi va comanda ce doreste si va achita corespunzator consumatiei, LA FATA LOCULUI.

Va transmit maine dimineata (duminica 17 decembrie) un Email, la care va fi nevoie sa-mi raspundeti in MAXIM 3 zile, in situatia in care doriti sa optati pentru serviciile pe care vi le-am prezentat. Retineti ca peste 10 zile eu plec din tara si ma intorc la jumatatea lunii decembrie, prea tarziu pentru a mai face rezervari, intr-o perioada de maxima solicitare.

Dupa ce primesc raspunsurile de la toata lumea, am sa calculez transportul/persoana si agentia va va transmite factura aferenta.

Despre Teide puteti citi aici: https://descultaprintimisoara.ro/desculta-prin-tenerife-3-teide/

Despre Anaga: https://www.unanhaihui.ro/anaga-bijuteria-verde-din-tenerife-spania/

admin:
Am transmis Email-ul. Daca nu l-ati primit, transmiteti un Email pe office@singlescamp.ro pentru a va retransmite.

Bon Voyage:
A aparut o renuntare la doamne intr-o cabina exterioara  cu vedere obstructionata (supliment cabina 125 eur).
Pentru inscriere va rog sa va adresati direct pe e-mail-ul agentiei  office@bonvoyagesibiu.ro.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă