Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Revelion 2025 in croaziera pe mare: Madeira - Tenerife - Canare - Lanzarote

<< < (3/8) > >>

CristinaIonescu:
Buna ziua!
intrebare: Aplicatia corecta este MSC for Me?
As vrea sa o instalez si nu stiu daca este cea corecta

admin:
Da, exact aceea este, MSC for Me.

admin:
Astazi s-au primit in agentie biletele de avion. Cateva au fost deja transmise, insa revin cu trimiterea la toti participantii, adaugand un text si punctand lucrurile mai importante. Imi cer scuze celor la care deja au fost transmise, pentru redundanta.

De asemenea, astazi am completat programul excursiei si aici si pe site, precizand la fiecare zi de excursie, ce optionala aveti si ce alte activitati. Va recomand sa descarcati programul (fara poze si filme, evident) pentru a urmari in fiecare zi ce activitati sunt si cu ce este nevoie sa va pregatiti.

Urmeaza ca zilele urmatoare sa primim cruise ticket-urile (voucher-ele de croaziera), pe care de asemenea o sa vi le transmit fiecaruia in parte. O sa am rugamintea sa-mi confirmati primirea Email-urilor pentru a ma asigura ca toata lumea a primit informatiile transmise de mine.

In aceasta seara 15.12.2025, am sa transmit biletele, cine nu a primit Email-ul, rog sa-mi scrie pe office@singlescamp.ro sa retransmit.

admin:
Am primit aseara si cruise ticket-urile. Rand pe rand o sa le transmit Email tuturor participantilor, cu cateva instructiuni suplimentare. La fel ca in cazul biletelor de avion o sa am rugamintea sa-mi confirmati primirea acestor documente importante pentru calatoria care urmeaza.

Daca pana astazi 18 decembrie ora 11:00 am nu o sa primiti cruise ticket-ul, va fi nevoie sa-mi transmiteti cat mai urgent un Email pe office@singlescamp.ro pentru retrimitere. Nu mai este mult pana la plecare si este nevoie sa aveti totul pregatit.

Referitor la Email-ul anterior:
- am primit confirmarea de primire a biletului de avion de la toata lumea, cu o exceptie: Marina L.
- acceptul de utilizare a numarului de telefon si al numelui pt grupul de whatsapp: toata lumea, cu doua exceptii: Fana M si Marina L.

Prin aceasta va comunic la randul meu, ca am primit confirmarile de la toata lumea, cu exceptia anuntata.

CatFlat:
Salut. Tocmai am confirmat tot. Scuze, nu am citit mailuri de cateva zile. Marina

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă