Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri, socializare, ciubar si drumetii harghitene 15 - 18 august

<< < (3/6) > >>

krondia:

--- Citat din: Valentin2024 din Miercuri, 31 Iulie 2024, 21:19 ---Buna seara .
Mai sunt locuri ?sau a renunțat cineva ?

--- Terminare citat ---

Grupul este complet insa urmareste forumul, in caz ca renunta cineva.

Localitatile din care veniti:
Bucuresti - Ilfov (10), Brasov (2), Prahova, Constanta, Dambovita, Sibiu, Alba, Arad, Iasi, Cluj, Mures, Arges

Solicita transport:
Liliana - Sinaia 0771.672855
Gabriel -Bucuresti 0726975135
Andreea - Bucuresti 0747071433

Va rog sa anuntati daca mai puteti lua persoane de pe traseu - scrieti aici sau trimiteti-mi un mesaj si va pun in legatura.
Ideal ar fi sa anuntati inca de pe acum, in caz contrar sa aiba timp sa isi cumpere bilete la tren.

Am vorbit la pensiune referitor la mese si activitati, urmeaza sa revin dupa ce primesc toate detaliile, urmariti in continuare forumul.

krondia:
Referitor la transport, in caz ca are cineva nevoie de transport din zona ALBA sau daca trece cineva prin Alba Iulia sau apropiere si poate prelua o persoana, va rog sa ma anuntati.

Raluca B:
Buna tuturor. Din pacate, nu pot ajunge in excursie. Daca doreste cineva sa ma inlocuiasca, o rog sa ma sune la 0745167069. Multumesc

krondia:
Va rog sa imi transmiteti până cel târziu luni 12 august orele 12:00 daca doriti cinele (felul principal) precum si daca doriti sa participati la excursia cu jeepuri.

Cina costa 46 lei si consta in fel principal si salata, exceptand meniul de barbeque care costa 52 lei
Desertul este optional si costa 14 lei
Bauturile nu sunt incluse
Pentru desert puteti opta si la pensiune dar puteti sa imi spuneti si acum
Puteti transmite optiunile voastre aici pe forum sau sa imi trimiteti un mesaj pe Wapp. 0720048744

O singura persoane stiu ca doreste meniu de post.
In caz ca mai este cineva cu restrictii alimentare va rog sa ma anuntati.
Va rog sa aveti in vedere ca cinele comandate trebuie achitate - se platesc cash in prima zi, la cazare

Meniu cine
Joi 15 august
Borzoska de pui - celebrul șnițel unguresc in crusta de carrtofi + salata 46 lei
Desert optional Clatite cu gem de afine 14 lei

Vineri 16 august
Ciolan de porc la cuptor si piept de pui umplut cu branza a la Kiev, cartofi aurii + salata 46 lei
Desert optional Papanași 14 lei

Sambata 17 august
BBQ Tu esti bucatarul  :thumbup: - baieti, avem nevoie de ajutor
Desert optional Prăjitură cu mere si inghetata 14 lei

Excursie cu jeepuri in zona Piricske
Excursia optionala cu jeepuri dureaza in jur de 2 ore si tariful este in functie de numarul de participanti, aproximativ 75 lei/pers calculat la 6 persoane/masina.

Altfel, nu uitati de echipamentul de drumetie, nu trebuie neaparat bocanci, ghetele de drumetie sunt suficiente.

krondia:
PS
Avand in vedere ca este o sarbatoare importanta, in seara de 15 august va propun sa purtam ie sau ceva asemanator in caz ca nu aveti ie. Imi plac foarte mult petrecerile in ie, am facut asta de mai multe ori, inclusiv in strainatate si imaginile au fost de efect, mai ales ca de fiecare data cand am propus acest lucru toata lumea a adoptat aceasta tinuta  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă