Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Petreceri, socializare, ciubar si drumetii harghitene 15 - 18 august

<< < (6/6)

Mihaela Ungureanu:
Plec din Iasi si am loc in masina, daca ajuta pe cineva.
Mihaela U.
Tel 0745171424
Am primit doar câteva opțiuni pentru cina si nimeni nu mi-a spus ca si-ar dori excursia cu jeepurile.

Ii rog foarte mult si pe ceilalti sa imi transmita optiunile pentru cina pâna maine luni orele 12:00

Pensiunea este intr-o zona izolata si gazdele au nevoie de timp sa se aprovizioneze.
Mulțumesc!
[/quote]

krondia:
Rămâne cum am stabilit ☺️
Mare grija la drum, ne vedem maine cu voie buna si distractie  *|* :strong: :thumbup:

almi_gabi:
Am revenit pentru a doua oara la pensiunea Mountain Rest de langa Miercurea Ciuc.  Stiam ca locurile sunt deosebite, pline de verdeata, fara galagie si aglomeratie.    O0
Si acum ca si prima data cand am fost in zona,  am ramas impresionata de frumusetea naturala a acestor locuri, de faptul ca inca nu sunt invadate de turisti si traficul in zona este lejer chiar si in perioadele de vacanta – diferit de zonele turistice de pe Valea Prahovei sau litoral - care sunt supraaglomerate.

Au fost zile faine, petrecute cu dans, distractie, vizite in Miercurea Ciuc si Baile Harghitei, ciubar, mofeta, kurtos, meniu specific zonei (gustos  :food: ), excursie cu jeep-urile  :applause:,  soare si ploaie etc. 
Sa ne revedem cu bine !  :)

krondia:
Gabi, multumesc mult pentru ca ti-ai facut timp sa scrii aceste impresii. Conteaza mult, in special pentru cei noi care incearca sa isi faca curaj sa vina cu noi in excursii dar si pentru intreaga echipa care se ocupa de organizare.

Au fost, intr-adevar, zile foarte faine, racoroase, cu multa veselie si distractie, un weekend cu de toate in care ne-am bucurat din plin de tot ce am experimentat impreuna. Stiam ca aici vom gasi liniste, si vom fi departe de imbulzeala si galagia locurilor intens mediatizate si chiar asa a fost.

Dar, dincolo de toate, marele merit a fost vostru. Voi, cei mai vechi, care stiti sa ii primiti pe cei noi, cei noi care s-au integrat perfect, voi toti pentru ca ati fost un grup unit. Asta apreciez cel mai mult si ma bucura totodata cel mai mult, sa va vad mereu pe toti impreuna.

Vremea a fost perfecta, ne-am mai racorit puțin, ploaia doar ne-a testat daca mai aveam echipamentul de munte, noi fiind in oras.
Cu siguranță vom mai reveni la Mountain Rest, prea a fost fain!  *|*

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă