Arhiva > Arhiva

Superstitia noastra cea de toate zilele

<< < (3/3)

marcutza:
eu cred in superstitii, sunt patita si pot spune ca tin cont de ele, nu in totalitate dar...am ceva grija in aceasta privinta.

imi pare rau @bety, si iti inteleg durerea de a nu mai putea privi spre berze...  :(

almi_gabi:
Exista oameni care au din nastere o puternica inclinatie catre superstitie, astfel incat ajung sa faca tot felul de asocieri intre anumite evenimente si diferite semne reale sau imaginare, practic isi creaza propriile superstitii. Cei mai multi insa sunt doar influentabili, ii asculta pe cei din jur vorbind cu multa hotarare despre o superstitie oarecare si si-o insusesc, dupa care se lasa dusi de val.

Putem scapa de tot de superstitii?
Grea treaba!
 E adevarat, se spune ca tot invatul are si dezvat, pe de alta parte insa, obisnuinta este cea mai rea dintre toate. Asa ca hai sa facem cate un pas, pe rand.

Care este solutia optima pentru a scapa de teama care ne copleseste atunci cand intalnim un semn rau prevestitor?
Sa transformam semnul negativ intr-unul pozitiv.

Saturnianul:
Nu mă poci ţîne, aşa că le răstălmăcesc un pic ;D

• ...daca ti se imbujoreaza si iti ard obrajii fara motiv,... motivul ar putea fi febra.

•...daca in timp ce iti perii parul, pieptenele cade pe jos,... e posibil să ai părul prea încurcat sau să fii bleagă.

•...daca te mananca urechea dreapta, cineva te vorbeste de bine. Daca te mananca urechea stanga, te vorbeste de rau. Dacă te mănîncă amîndouă, nu te mai vorbeşte nimeni, te atacă direct.

•...daca te mananca buzele... spune ce-ai pe limbă.

•...daca iti cade o geana, ...s-ar putea să năpîrleşti

• ...daca te mananca talpa de la piciorul drept, ...ai nevoie de Lamisil.

• ...aduce ghinion sa-ti faci unghiile dupa apusul soarelui sau duminica sau vinerea... pentru că atunci oamenii, de obicei, se relaxează, nu-şi fac unghiile.

• ...daca iti dai cu oja pe unghii si le privesti des, ...eşti narcisistă.

•...daca iti musti limba cand mananci,... înseamnă că vorbeai prea mult şi trebuie să taci.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă