Arhiva > Arhiva

Superstitia noastra cea de toate zilele

(1/3) > >>

anamama13:
plec de dimineata si constat ca mi-am uitat telefonul... hmm.. fara el nu se poate... ma opresc pe marginea drumului si ma gandesc vreo trei minute la ce s-ar mai putea intampla rau astazi... e destul loc, de-abia a inceput ziua... dar totusi ma-ntorc... scuip de vreo trei ori, ma mai inchin, doamne ajuta-ma si fereste-ma de rele, si plec din nou la drum, biruitoare si infranta in acelasi timp... dar de multe ori, ziua isi urmeaza cursul cu neprevazutele ei evenimente care puncteaza un plus la capitolul superstitie verificata... alteori, nu...
voi cum stati la capitolul asta?

luciamanta:

--- Citat din: anamama13 din Miercuri, 14 Aprilie 2010, 09:57 ---plec de dimineata si constat ca mi-am uitat telefonul... hmm.. fara el nu se poate... ma opresc pe marginea drumului si ma gandesc vreo trei minute la ce s-ar mai putea intampla rau astazi... e destul loc, de-abia a inceput ziua... dar totusi ma-ntorc... scuip de vreo trei ori, ma mai inchin, doamne ajuta-ma si fereste-ma de rele, si plec din nou la drum, biruitoare si infranta in acelasi timp... dar de multe ori, ziua isi urmeaza cursul cu neprevazutele ei evenimente care puncteaza un plus la capitolul superstitie verificata... alteori, nu...
voi cum stati la capitolul asta?

--- Terminare citat ---
Nu tin cont de superstitii. Nu cred in ele.

nicko:
daca ai incredere in tine insati, nu te vei lasa influentata de superstitii. depinde in ce stare esti tu... de acolo vin aceste momente si momente.... cand nu le iei in seama... si altele cand sunt totul pentru tine. cand nu avem incredere in noi plasam responsabilitatea, chiar a fericirii noastre, asupra altcuiva... ce buna e o constanta! si ce bine e sa nu pici de la o extrema la alta :)

anamama13:
e foarte greu, uneori chiar imposibil, sa mai ai incredere in tine cand esti obligat sa traiesti in mijlocul unei "civilizatii" intoarsa cu fundu-n sus, unde nimic nu mai e cum ar trebui sa fie.... si daca nu mai ai apa suficienta in jurul tau, ajungi sa esuezi ca o sticla adusa de valuri, oricat de mult ti-ai dori sa zburzi liber ca un delfin....

nicko:
iubita, o fi ea civilizatia asta cu fundu' in sus, cum spui tu. dar nu toti membri ei sunt asa. pana la urma, si noi, si eu si tu, facem parte din ea. si si noi mai avem fundul in sus cateodata :)
trebuie cautate companii placute, oameni de incredere, apa din plin cat sa ne ajunga.

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

Du-te la versiunea completă