Autor Subiect: Drumetie la Piatra Mare si Canionul 7 Scari. 26 - 28 iulie 2024  (Citit de 3663 ori)

0 Membri şi 1 Vizitator vizualizează acest subiect.

Offline Manuke

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 34
Re: Drumetie la Piatra Mare si Canionul 7 Scari. 26 - 28 iulie 2024
« Răspuns #15 : Sâmbătă, 20 Iulie 2024, 13:49 »
Buna, Manuke :-)

sigur! cum ii spuneam si Florentinei - estimez plecare din Bucuresti pe la 12 si ne vedem la Biserica Casin, ca punct de intalnire.

dar mai vb pe grupul de whatsup.

toate bune
Super! Săru'mâna!
Poate ne face Diana "lipeala" mai înainte și ne pune în legătură, grupul de whatsapp îl face, de obicei, chiar în ziua excursiei.

Offline CarmenV

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 6
« Răspuns #16 : Sâmbătă, 20 Iulie 2024, 20:54 »
Bună Ileana,

Mai e liber al treilea loc?   :)

Offline neagu florentina

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 3
« Răspuns #17 : Duminică, 21 Iulie 2024, 07:06 »
Buna Florentina

sigur, estimez (daca nu intervine ceva) plecare din Bucuresti ora 12 de la Biserica Casin. upa ce face Diana grupul de atsup mai vorbim detalii atunci.

cu drag
Ileana
Bună!
Mulțumesc mult Ileana!

Offline Mihai Chipirliu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #18 : Duminică, 21 Iulie 2024, 20:11 »
Salut,

Sunt Mihai, nou venit pe grup.
Mai e vreun loc pentru plecare din Bucuresti ?
Numarul meu e 0723315063 daca e vreun grup de whatsup.

Multumesc,

Mihai

Offline Bogdan Topor

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 10
« Răspuns #19 : Luni, 22 Iulie 2024, 09:28 »
Bună dimineața!

Daca are cineva nevoie de transport din Iasi (sau de pe traseu), am locuri libere!
Ne putem auzi la telefon (0744305542)

Toate bune,
Bogdan

Offline krondia

• Hero Member
  • Mesaje postate: 1673
  • Diana Lupu - Echipa Singles Camp & Travel
« Răspuns #20 : Marți, 23 Iulie 2024, 21:21 »
Din Târgu Jiu dacă are nevoie cineva de transport, spuneti-mi si va pun in legatura cu Veronica.

Grupul de Wapp am sa-l fac joi seara - daca vreti sa va adaug si nu ati mai fost cu mine recent, trimiteti-mi un mesaj, am nevoie de acceptul vostru din motiv de GDPR.
Numarul meu este 0720 048 744 - Diana

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #21 : Joi, 25 Iulie 2024, 11:18 »
Revin cu ultimele informatii.

Intalnirea va fi maine la pensiune, vineri 26 iulie,  intre orele 14:00 - 15:00
Pensiunea Zenit Bradet - Sacele
GPS-ul va duce bine.

Eu am sa ajung in jurul orelor 13:00.
Vom lua o gustare si la 15:00 iesim la o plimbare in apropierea pensiunii, urmand ca la 17:00 sa ne apucam de gratar.
Cina va fi in jur de 19:00.

Drumurile sunt foarte aglomerate, in special DN1.
O varianta mai buna ar fi pe Cheia pentru cei care veniti din Bucuresti.

Cei mai multi veniti din Bucuresti.
Daca ii poate lua cineva pe Carmen si Mihai, contactati-ma si va pun in legatura.
Doar cateva persoane mi-au trimis mesaj ca doresc sa fie adaugate in grupul de Wapp.

In caz ca va cunoasteti, lasati-mi un mesaj cu cine vreti sa stati in camera.
Daca ajungeti dupa orele 15:00, gasiti lista cu repartitia pe camere la pensune.

Vremea
Vremea e ca vremea.. Se anunta ceva precipitatii maine, sper sa ne strecuram.
Sambata se anunta vreme buna, dar trebuie sa aveti echipamentul de drumetie recomandat in caz ca doriti sa parcurgeti traseul integral in Piatra Mare.
Recomandarea este sa va imbracati in straturi.

Mese si bani

Eu am sa aduc cele necesare pentru gustarea de maine la pranz, gratarul de maine seara, cele 2 micuri dejun si cina de sambata, urmand sa impartim costurile si sa ne gospodarim singuri.
3 persoane m-au anuntat ca nu mananca carne, dintre care 2 doresc meniu de post.
Bauturile si le aduce fiecare. Pensiunea nu are bar, este intr-o zona izolata,, magazine sunt in Sacele, la circa 10 km, deci sa va aduceti ce stiti ca mai aveti nevoie.

La Cabana Piatra Mare se poate lua o ciorba dar sa aveti la voi si ceva dulce, apa.
Va puteti face si sandviciuri de la pensiune.
Pentru cina de sambata mai completam la fata locului daca mai lipseste ceva.

Biletul de intrare in Canionul Sapte Scari costa 20 de lei, nu se fac reduceri de grup.

Echipament

Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu pentru drumetia in Piata Mare- neaparat bocanci care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic lung de drumetie, tricou tehnic, jacheta softshell, geaca ploaie, pelerina, rucsac de drumetie dar si protectie solara, sapca, ochelari de soare.
Betele de trekking sunt recomandate, preiau din greutatea si presiunea asupra articulatiilor, genunchilor, atât la urcare cât si la coborâre.

Imi doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram de atmosfera faina, de munte.*|*

Grija la drum, ne vedem maine cu voie buna si sper si soare  *|*

Offline Mihai Chipirliu

• Newbie
  • *
  • Mesaje postate: 2
« Răspuns #22 : Joi, 25 Iulie 2024, 19:25 »
Buna seara,

Aveti acceptul meu pentru grup.
Nr.0723.315.063.

Multumesc,

Mihai

Offline krondia

• Hero Member
« Răspuns #23 : Marți, 06 August 2024, 14:49 »
A fost o tură pe cinste. Un grup foarte fain, unit, vesel, exact ce imi doresc de fiecare data. Organizare excelenta si in bucatarie si la grill, ce mai poti spune cand, dupa o tura lunga pe munte, seara esti așteptat cu masa pusa? Multumim fetelor care au ajuns mai devreme la pensiune si ne-au facut aceasta surpriza. Si da, seara am cantat cu toții deja celebra melodie "Am atins cerul (vârful) cu mâna" ..

Mi-a placut foarte mult cu voi, sper ca v-ati simtit si voi bine in Piatra Mare, unul dintre traseele preferate de brasoveni dar nu numai. La coborare am intalnit chiar si chinezi, e adevarat, echipati necorespunzator. Va multumesc pentru ca voi ati respectat echipamentul recomandat.
Vremea a fost perfecta, temperatura optima, numai bine de drumetit. Vom repeta experienta si anul viitor, prea a fost fain.

Ne vedem in Ciucas!   *|*