Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Vietnam-Cambodgia, de ANUL NOU asiatic. 23 ianuarie - 5 februarie 2025

<< < (5/6) > >>

admin:
Au refuzat compensatia, motivand cu vremea rea. Am reaplicat si la indigo, acelasi raspuns. O sa fac adresa la Directorate General of Civil Aviation pentru ca m-a suparat raspunsul. O sa-mi fac cumva timp si pt asta.

Camelia Henegariu:
Asta am primit si eu:

Dear Camelia HENEGARIU,

First of all, we are sorry for the adverse effect of this irregularity on your travel plan.

In case of flight cancellation, the passengers are informed considering the waiting period, and in addition to the telephone, food/beverage services, transportation and accommodation facilities may be offered depending on the waiting period between the canceled flight and the offered alternative flight. The transactions of the passengers who want reservation/route change are made free of charge; if the passengers give up traveling, ticket fare is refunded regardless of the ticket rule.

We determined that the Istanbul / Bucharest flight dated February 5, 2025, numbered TK1043, was canceled due to adverse weather conditions. The airlines are not obliged to pay compensation where flight disruption has been caused by events outside their control.

But, if you send us the invoice that shows the extra expenditure you have made during the waiting period through the "previous feedback" option of the following link, an investigation can be conducted.

Thank you for your understanding. We look forward to serving you better on your next flight with us.

Sincerely Yours,

Canan K.
Customer Representative

Intre timp am aplicat si la airclaim....aici au ajuns la faza trimiterii petiției catre compania aeriană turceasca urmând sa astept rezolvarea (2 luni) dar au tinut sa precizeze ca daca se dovedeste ca anularea zborului a fost cauzata de conditii nefavorabile meteo vor fi nevoiti sa inchida cazul.....

TURKISH AIRLINES INC.
Customer Contact Center

admin:
A trecut ceva vreme de la reintoarcerea in tara si luat cu valul altor excursii, nu am reusit sa mai intru aici. Promiteam sa va arat, celor care nu ati ajuns inca in aceste minunate locuri, cateva imagini din aceasta excursie. Am acum un pic de ragaz, asa ca incep sa va arat...

Astazi am sa postez fotografii din Cambodgia. Hotelul, seara de dansuri Apsara, bufetul de la piscina, Angor Wat, calatorie pe apa la satele plutioare.

admin:
Am promis ca revin cu imagini din aceasta excursie si acum ca am gasit 30 min libere, mai postez ceva. Sunt fotografii facute in Phnom Pehn, seara cand iesiti la o plimbare pe malul raului Tonle, am ajuns sa facem si o scurta dar foarte faina croaziera pana la varsarea acestuia in Mekong.

Dupa ce am vizitat satul plutitor de pe Tonle Sap, am oprit la un centru de mestesugari. Foarte interesant de vazut, iar magazinul este ceva cu totul si cu totul special. Scump, dar cu articole exceptionale.

A urmat zborul din Siem Reap pana in capitala Cambodgiei, Phnom Penh. N-am zabovit prea mult in camera, pentru ca doream sa arat ceva foarte interesant: NightMarket (Piata de Noapte). Exista acolo pe langa tot felul de nazbatii de vanzare si o zona de food. In mijlocul pietii sunt intinse covoare, iar jur imprejur sunt chioscuri in care se gateste. Mancarea care ne-a atras cel mai mult atentia au fost ouale cu embrion, mare delicatesa in Asia.

Mai jos sunt fotografii facute in Phnom Pehn, seara cand iesiti la plimbare pe malul raului Tonle, am ajuns sa facem si o scurta dar foarte faina croaziera pana la varsarea acestuia in Mekong.

A doua zi am haladuit un pic prin oras, am vizitat Monumentul Independentei, Palatul Regal si Templu Wat Phnom Daun Penh, locul de unde a plecat orasul. In gradina de jos, sunt mai multe pasari rinocer, ceva destul de rar de intalnit in lume. Nici ghidului local nu i-a venit sa creada, dar le-am gasit in frunzisul arborilor.

A urmat apoi o croaziera de vreo 6 ore din Phnom Penh (Cambodgia) pana in Chau Doc (Vietnam). Foarte vesela si animata, cu sampanie, vin, bere si chiar si cu...caviar. A fost ziua uneia dintre participante si a adus de la ferma ei de sturioni, cateva cutii de icre negre. Rasfat in toata regula. Pacat ca nu pot posta fotografii cu participanti, ar fi foarte fain sa vedeti ce atmosfera minunata a fost.

admin:
Chau Doc a fost primul nostru contact cu Vietnamul. Am gasit orasul imbracat in sarbatoare, toata lumea se grabea sa cumpere pomisorii de An Nou, cadouri, fructe, ultimele cumparaturi pentru mesele de TET. Era o frenezie de nedescris.

Dimineata am parasit Chau Doc si am luat drumul spre Can Tho, locul in care urma sa intampinam Anul Nou Asiatic. O experienta exceptionala intr-o rezervatie, un pranz traditional, piete de fructe si in final o casa superba, locul in care s-a filmat "Amantul".

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă