Arhiva > Arhiva
Campania "vechiul tau poate fi noul altuia"
katie:
Foarte buna initiativa !! Ma inscriu elf si donator ! ma confrunt la fiecare schimbare de sezon cu acest inconvenient, copiii cresc si multe lucruri le raman mici , astept sugesti de strangere sau sa deschidem un magazin si cu banii stransi poti ajuta o familie ...suntem prea saraci sa mai aruncam la gunoi..
anamama13:
ma bucur tare mult katiusa ca vii in randul nostru... deocamdata suntem cam ptini, si idei am multe... acum sunt cam ocupata si cam bolnava dar in curand va voi scrie mai pe larg.... pana atunci, ptr toti elfii mei dragi :
almi_gabi:
Vechiul poate deveni un lucru de epoca. Prin reconditionare, restaurare - lucruri pe care nu le mai apreciam pot redeveni in trend. Le putem pastra apoi, dona unor oameni care au nevoie de ele, unor muzee, biserici etc.
Ayouni:
se potriveste foare bine, pentru ca ceea ce este vechi pentru sibiu, pentru noi este nou retrospectiv! ne-a anuntat felicia la un moment dat dar informatia s-a diluat, nu au fost actualizari si, uite-asa, am pierdut ocazia de a merge la sibiu intr-o perioada culturalmente "fierbinte":
http://www.catavencu.ro/o_saptamina_la_fits_mai_dramatica_ca_doua_in_bamboo-14252.html
adria:
mii de scuze, de-abia acum am vazut topicul acesta
si eu am mari probleme cu diverse lucruri care nu-mi mai fac trebuinta
insa, vad ca din 15 iunie, nimeni nu a mai scris ceva
mai e de actualitate?
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă