Arhiva > Arhiva
Campania "vechiul tau poate fi noul altuia"
almi_gabi:
Mai este de actualitate Adria, cel putin pentru mine. Mereu trec pe aici sa vad daca mai scrie cineva. Initial cand am vazut topicul am crezut ca voi gasi si o varianta clara pentru a dona lucrurile mele - unele dintre ele chiar mai pot fi de folos. Pana la urma din cauza ca nu mai puteam sa astept a trebuit sa iau o hotarare cu privire la ele si am procedat la o triere a lor. Cele care chiar nu mai puteau fi folosite le-am aruncat la groapa de gunoi - a trebuit sa platesc pentru asta - deh, eu mai catolica decat "papa" am decis ca este "eco" sa folosesti o metoda legala si sa platesti taxa de groapa de gunoi. Apoi cele care erau chiar bune le-am dat cunoscutilor - in prealabil am facut un sondaj printre ei si am vazut fiecare ce vrea. vorbesc de mobila, scule, haine. Ce nu a vrut nici un cunoscut le-am dat omului de serviciu de la bloc. A fost incantat. Si mai e o metoda. Le las intrun loc pe o straduta alaturata unde se depoziteaza gunoi si vreau sa spun ca intro ora dispar. Imi place sa cred ca le ia cine are nevoie de ele. Fie ca le foloseste el sau le duce la tara. Ai mai multe variante. Daca ai lucruri de mobilier sau haine sau vase poti incerca si pe la biserici. Ei au prin preajma multi oameni nevoiasi si care ar fi incantati de cateva lucruri ce mai pot fi folosite.
Navigare
Du-te la versiunea completă