Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024

<< < (9/11) > >>

admin:
Lidia va adapta plecarea de la hotelul din Guadelupa, la ora pe care o aveti pe ticket-uri. Nu trebuie sa va faceti probleme din asta, este o problema organizatorica ce tine de noi. Daca majoritatea aveti 11:00 atunci plecarea de la hotel se va face la 09:30.

Locul de intalnire este mentionat in programul excursiei, ziua 1 si pe site si pe forum.

In legatura cu formularul de sanatate, va fi nevoie sa vad ce imi spune Lidia, nu sunt in tara sa pot incerca un cont. Este posibil sa poata fi bifat la online check in, dar repet nu am cum sa incerc de aici, fara computer si acces la un cont.

lm:
Buna ziua,
Da formularul de sanatate nu este atasat.
Locul de intalnire la aeroport ese in fata cafenelei Lavazza, la ora 3.05.

lidia.Iasi:
Nu mai este nevoie de formularul de sanatate, de aceea nu apare in documentele primite.

PRINTATI EMBARKATION FORM si ETICHETA care va trebui prinsa de bagaj in ziua imbarcarii. Puneti-le intr-o folie si pastrati-le in bagajul de mana. Voi lua eu un capsator  pentru a prinde capetele.

Asocierea cardului de credit/debit se va face pe vasul de croaziera. Nu se poate face online.

Intalnirea grupului este Joi, 28 noiembrie, ora 3.05 dimineata, la Aeroport Otopeni,  Plecari Internationale, zona din dreapta a salii, in fata cafenelei Lavazza.

Inca nu s-au emis biletele de avion, dar ultimul orar afisat este:

28 noiembrie AF1089 06:05 BUCHAREST OTP  - PARIS CDG  08:25     
28 noiembrie AF744  14:45 PARIS CDG  - POINTE-A-PITRE PTP 18:35     

09 decembrie AF745  21:00 POINTE-A-PITRE - PARIS CDG 10:15 (10 decembrie)                                                                             
10 decembrie AF1088 17:30  PARIS CDG - BUCHAREST OTP  21:20

@Mihaela Ungureanu, suntem inca 5 persoane care venim din Iasi si am ales sa venim la Bucuresti pe 27 noiembrie cu trenul care pleaca la 14.20. Vom ramane la Hotel Otopeni si avem transfer gratuit de acolo. Daca vrei sa vii si tu cu noi, scrie-mi. Este o colega care a postat mai sus un mesaj pentru partajare camera la Otopeni "Buna ziua, eu ajung in Bucuresti cu o seara inainte( in 27.11) si doresc sa ma cazez la hotel Otopeni. Daca mai este cineva in situatia mea si doreste sa impartim o camera o rog sa ma  anunte la tel 0741196722.

Voi mai reveni cu detalii! Spor la pregatiri :)

Maria Lazar:
Buna seara!

Check-in rezolvat. BN 53226848.

Mihaela Ungureanu:
Buna seara, acum e mult mai clar.
In legatura cu deplasarea spre Bucuresti, pt economie de timp si pt a fi sigura de ora, eu mi am luat bilet de avion pe 27 seara. Voi sta putin pe aeroport.
Multumesc, astept sa ne (re)intalnim !

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă