Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024

<< < (8/11) > >>

Pia Ionita:
Salut,
Azi am facut check in pentru 53226843. O astept pe Delia pentru procesare check in.

Pentru poza sa aveti activata camera.

Pe vas se poate utiliza si Debit Card? Eu le am pe toate Debit Card.  :-\

Pentru inregistrare card in sistemul MSC, despre care am vazut ca nu este obligatoriu, se mentioneaza credit card.

admin:
Eu am lucrat tot timpul cu business card, deci un debit card. Nu am intalnit situatii de refuz de debit card. Important este sa aiba bani, iar banca sa dea acces la contul curent. Asta am mai vazut, banci care au refuzat tranzactia de transfer bancar card - cont MSC. Poate ca banca percepe ca frauda, nu stiu exact. Dar am vazut ca s-a rezolvat, cu un tf.

ANCUTA66:
Buna ziua, eu ajung in Bucuresti cu o seara inainte( in 27.11) si doresc sa ma cazez la hotel Otopeni. Daca mai este cineva in situatia mea si doreste sa impartim o camera o rog sa ma anunte la tel 0741196722.

Ady:

Buna seara,
Am primit tichetul de imbarcare dar nu am gasit formularul de sanatate.
Mai am o nelamurire  referitoare la ora de check-in pe vas.Pe bilet scrie ca acesta incepe la ora 11 si dureaza o ora, iar noi la ora 11 plecam de la hotel..

Mihaela Ungureanu:
Buna seara, asa este, in atasamente nu se regaseste formularul de sanatate. Si intr adevar, MSC anunta imbarcarea intre 11si 12 ora locala.
In legatura cu intalnirea la Bucuresti, am inteles ora decalata, adica 3:05. Exista si un loc anume pe aeroport, gate ceva ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[#] Pagina următoare

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă