Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Croaziera Caraibe si sejur Guadelupa. Farmecul creol. 28 nov - 10 dec 2024
admin:
Am primit raspunsurile voastre, ramane doar sa transmit catre MSC si colaboratori lista cu inscrieri. O s-o fac maine, 11 octombrie 2024.
Am transmis in agentie lista de inscrieri transferuri si excursii optionale, cu tarife si totalul pe fiecare participant in parte. Urmeaza sa primiti facturile aferente.
Referitor la Tortuga, mai multi mi-ati scris pe Email, intrebandu-ma ca in situatia in care aveti viza de Statele Unite, puteti cobori, puteti opta si ce sa alegeti.
Ce v-am scris eu referitor la Tortuga este ceea ce am aflat de la MSC, din comunicatul MAE si dintr-o postare referitoare la un grup de romani care anul trecut in decembrie a fost refuzat sa intre in Tortuga. Nimeni insa nu poate sa stie exact cum va fi anul acesta, care este pozitia autoritatilor locale si ce rezultat au avut demersurile MAE. Am contactat MSC, am fost intr-un FAMTRIP pentru croaziere si nimeni nu poate sa dea un raspuns pentru ca totul tine de autoritatile locale de acolo. Ca va lasa pe toata lumea, ca va lasa doar pe cei cu viza de America (asa cum s-a intamplat anul trecut in acel grup), ca nu va lasa pe nimeni, inca nu se stie nimic. Proba o sa o dea primii romani care pleaca acolo anul acesta, iar sezonul incepe doar la sfarsitul lui noiembrie. O sa urmarim si o sa scriem aici ceea ce am aflat.
Parerea mea este sa nu luati excursie acolo, pt ca riscati sa pierdeti banii.
Pia Ionita:
Buna ziua,
Am vazut pe site ul Air France ca s-au modificat zborurile pe care le aveam trimise in detaliile excursiei si la dus si la intors.
De exemplu pe 28.11.2024 plecarea este la ora 06.05 de pe Henri Coanda Durata 3h20min cu AF 1089 Airbus A220-300 care ajunge la Paris pe 28.11.2024 la 08.25 CDG.
Initial a fost AF1089 06:20 BUCHAREST OTP - PARIS CDG 08:40
admin:
Multumesc, de informatie. Posibil sa apara modificari, de regula pana la 14 zile inainte de plecare. Nu am primit inca nici o notificare. Cand o sa avem confirmarea unei modificari anuntam si facem modificarile aferente pe site si forum.
Ady:
Buna seara,
Am o nelmurire legata de tips-ul pentru echipaj..este trecut si la servicii incluse in pret si la cele neincluse.
Care este cel real?
admin:
Multumesc pentru atentionare. Intradevar este o greseala, aparea in ambele parti. Am corectat pentru a nu se mai crea confuzii. Taxa de tips este una personala si se achita de pasagerii vasului de croaziera, prin retinere din contul creat la bord.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă