Arhiva > Arhiva

Quarter-life crisis

<< < (2/2)

pe_jumate:
frumos subiect, intr-adevar, iar eu abia acum il descopar! :D
el ma face sa retraiesc o parte din cele mai frumoase amintiri.. iar asta in sine e un timp privilegiat pentru oricine..

eu am avut noroc, iar viata mi-a dat intotdeauna situatii comice acompaniatoare pentru fiecare lucru grav sau serios..
primul meu job, ca inginer stagiar la iiruc (dupa mine una din cele mai destepte intreprinderi de pe vremea ceausista), a fost o trecere vesela, comica si bogata din multe puncte de vedere dinspre studenta caminista spre asa-zisul adult responsabil.. programul de service-depanare calculatoare era de fapt o serie de zbugheli la cinematograf cu gasca pe ascuns-furate.. trainingurile in care eu eram (haha!) profesor de desen tehnic sau organe de masini erau niste excursii (cu mancare buna pe saracia aia!) fie la predeal, fie la sinaia.. seful meu, fost cadru militar, etern nefericit ca nu i se recunoscuse calificarea si nu fusese echivalat, ca maistru militar, decat cu SUB-inginer.. facea tot ce putea ca in semnatura ba sa mazgaleasca, ba sa mascheze "s"-ul din Sing, spre rasul nostru, al inginerilor stagiari pe bune si spre infinita noastra putere asupra lui.. hehe.. ce multe sunt de spus ..

si stiti? de fapt, cred ca trecerea aceasta nu s-a facut niciodata complet la mine, pentru ca in toate locurile in care am lucrat am avut muuulte motive de distractie .. iar viata mea la birou a fost intotdeauna incantatoare ..

krissunu:
...draga  @jan1213....bag  de  seama  ca  povestesti  un  film  :)

optimus sum:
interesant subiect ...il abordam iar ?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă