Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Samothraki - vacanta pe Insula Marilor Zei. 5 - 13 septembrie 2024

<< < (3/3)

floringavril:

--- Citat din: lidia.Iasi din Luni, 02 Septembrie 2024, 17:11 ---Florin, sarcasmul tau este absolut gratuit. Eu nu ti-am raspuns pentru ca eram plecata in Alpi si nu am cum sa te ajut cu transportul pentru ca nu vin din Iasi, ci din alta zona a tarii.

Solutii de transport din nordul tarii spre Bucuresti sunt destule, cu tren sau autocar. Probabil ca nici alti colegi de calatorie nu vin din zona ta si de asta nu ti-a raspuns nimeni.

Anul trecut, cei din Suceava si Iasi, au venit cu trenul.

Lidia așteptam un răspuns de la tine pentru a-mi cumpăra bilet pentru transportul în comun, dacă nu merg cu mașina.
În zona de întâlnire din București, este posibilă parcarea mașinii până ne întoarcem?
--- Terminare citat ---

lidia.Iasi:

Pentru parcare in apropierea Benzinariei Mol nu se mai poate parca stradal pe termen lung pentru ca miercurea se elibereaza bulevardul pentru curatenie.
Singura solutie este sa suni la Hotel Visconti Militari - 031 427 9449, sa vezi daca au locuri si sa rezervi. E la 10 min de mers pe jos, parcarea este 20 lei/zi.
Mai sunt stradute laterale unde se mai pot gasi locuri de parcare, dar e riscant

AncaBU:
Bună dimineața. Mai sunt și alți colegi de grup care ajung in București mai devreme? Eu ajung in jur de ora 16 și speram că poate nu bântui singură prin București atâtea ore. Așa că dacă mai sunt și alții în aceeași situație poate ne vedem pe undeva?

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă