Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Samothraki - vacanta pe Insula Marilor Zei. 5 - 13 septembrie 2024
floringavril:
Mulțumesc pentru răspuns, atât însoțitorului de grup cat și grupului, în special celor din nordul țării!🙈
Horzon:
--- Citat din: floringavril din Duminică, 01 Septembrie 2024, 16:54 --- Mulțumesc pentru răspuns, atât însoțitorului de grup cat și grupului, în special celor din nordul țării!🙈
--- Terminare citat ---
Bună!
Pentru cei din Iași, varianta cea mai bună este trenul care ajunge în jur de ora 13 și un pic, ori ce alta variantă, gen autocar , plecă în cursul nopții și ajunge dimineața devreme.
Sunt prea multe ore de așteptare.
lidia.Iasi:
--- Citat din: floringavril din Duminică, 01 Septembrie 2024, 16:54 --- Mulțumesc pentru răspuns, atât însoțitorului de grup cat și grupului, în special celor din nordul țării!🙈
--- Terminare citat ---
Florin, sarcasmul tau este absolut gratuit. Eu nu ti-am raspuns pentru ca eram plecata in Alpi si nu am cum sa te ajut cu transportul pentru ca nu vin din Iasi, ci din alta zona a tarii.
Solutii de transport din nordul tarii spre Bucuresti sunt destule, cu tren sau autocar. Probabil ca nici alti colegi de calatorie nu vin din zona ta si de asta nu ti-a raspuns nimeni.
Anul trecut, cei din Suceava si Iasi, au venit cu trenul.
Sa ne vedem cu bine!
lidia.Iasi:
Acum o saptamana v-am trimis un e-mail cu modificarea orei si locului de plecare. Sunt 5 persoane care nu mi-au raspuns.
Va transmit si aici informatia. Va rog sa-mi confirmati pe e - mail lidiamandache5@gmail.com ca ati vazut mesajul
Ora de plecare din Bucuresti s-a decalat pentru ca s-a modificat ora de plecare a feribotului.
Intalnirea va fi joi, 5 septembrie, ora 22.00 la Bucuresti - Benzinaria MOL, Bd. Iuliu Maniu nr. 194, aproape de statia de metrou Pacii.
Vom ajunge in Alexandroupoli in jurul orei 10.00 a.m si vom avea timp pana la plecarea feribotului sa ne plimbam prin oras, sa bem o cafea si sa luam masa de pranz.
Nu uitati sa puneti in bagaj: incaltaminte acvatica; masca de snorkeling daca aveti, pantofi de trekking cu talpa aderenta pentru drumetia la cascade ; rucsacel pentru prosop/ haine de schimb/apa.
Sa aveti si bani cash la voi pentru ca sunt locuri unde nu se poate plati cu cardul. Puteti scoate bani si de la ATM-ul din portul Kamariotissa.
Pentru mese, sezlong aveti nevoie de cca 300 euro. Daca vreti sa cumparati si suveniruri sau produse locale, luati-va ceva bani in plus, pe card sau cash.
floringavril:
--- Citat din: Horzon din Luni, 02 Septembrie 2024, 09:39 ---Bună!
Pentru cei din Iași, varianta cea mai bună este trenul care ajunge în jur de ora 13 și un pic, ori ce alta variantă, gen autocar , plecă în cursul nopții și ajunge dimineața devreme.
Sunt prea multe ore de așteptare.
--- Terminare citat ---
Și varianta cu auto este bună însă nu știu dacă în apropierea locului de întâlnire găsim o parcare în care putem lăsa mașina.
Pot merge eu cu mașina și mai pot lua din colegii de călătorie.
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă