Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre

Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 14 - 16 iunie 2024

<< < (3/3)

Angela B:
Multumim Diana !

Sa ne vedem cu bine !   :D *|*

krondia:
Mi-era dor de o tura de munte si de 'iarba verde' de acasa dupa mai multe ieșiri din țara. M-am bucurat sa fac parte dintr-un grup unit, vesel, asa cum imi doresc de fiecare data. Venim la Rimetea de ani buni, este deja o excursie de colectie, dar este mereu altfel.

Vremea a fost numai buna pentru drumetit si toata lumea a parcurs integral traseul, inclusiv cățeii de la pensiune.. Nu este un traseu tocmai simplu dar, cu vointa si ceva antrenament, se poate. Si cei care nu sunt multumiti de rezultate, revin pentru a-si imbunatati performanta, asa cum s_a intamplat si acum. Conteaza si implicarea celor mai vechi, multumesc, Cornelia, pentru sprijin, pentru incurajarea celor noi, acesta este spiritul Singles Camp pe care nu-l gasesti in alta parte.

A fost un weekend activ, intens, cu multe plimbari, vizite, am gasit si bulbucii de munte, minunat. Pensiunea care ne găzduiește an de an este tot mai frumoasa, de data aceasta am avut si o piscina si jacuzzi, numai bune dupa o tura pe munte. Mancarea gustoasa si muulta, mai trebuia sa urcam cativa munti pentru a topi caloriile..

Va multumesc pentru atmosfera grozava, pentru ca ati depasit cu brio toate provocarile, sa ne vedem cu bine oricand! Continuati sa iesiti, sa va bucurați de natura, avem o țara frumoasa!

Navigare

[0] Indexul de Mesaje

[*] Pagina precedentă

Du-te la versiunea completă