Excursii si evenimente > Feed-back-uri, impresii, fotografii din excursiile si vacantele noastre
Perlele Trascaului: Rimetea, Piatra Secuiului, Coltesti 14 - 16 iunie 2024
Daniela Violeta:
Bună ziua! Sunt Daniela din Tg. Mureș. Sunt noua in grup. Dacă are cineva un loc liber în mașină, să mă ia și pe mine. Am văzut ca Nicileta are un loc. Mai e valabil? Treci prin Mures? Mulțumesc.
krondia:
Localitatile din care veniti: Bucuresti(3) Iasi (2), Brasov (4), Prahova (2) Ilfov, Vaslui (2), Mures, Galati, Dolj, Constanta, Mehedinti
In cazul in care vreti sa va mai grupati cu transportul scrieti aici si va pun in legatura.
Programul este cel anuntat, nu s-a schimbat nimic.
Întâlnirea la pensiune vineri 14 iunie între orele 15:00 - 16:00.
Repartitia pe camere o voi face eu, trimiteti-mi un mesaj daca va cunoasteti si vreti sa stati impreuna.
Dupa aceasta ora, veti gasi lista la receptie.
La 16:00 mergem sa vizitam Muzeul Etnografic, la 17:00 muzeul se inchide.
Biletul de intrare la muzeu costă 10 lei.
Vizitam muzeul si apoi facem o plimbare in sat.
Mese
Pensiunea la care suntem cazati nu ofera masa de prânz dar se poate manca la restaurantul din centrul satului.
Cina va fi la 19:00
Nu mi-a transmis nimeni ca doreste meniu vegetarian.
Bani: să aveți bani mărunți la voi, la pensiune se poate plăti doar numerar.
Cel mai apropiat bancomat este la Aiud, la circa 25 km distanta.
In centru exista un mic magazin alimentar de unde va puteti face mici cumparaturi.
Pensiunea ne pune la dispozitie o incapere unde putem pune muzica, regulile casei nu ne permit sa ascultam muzica in aer liber, pe terasa pensiunii etc.
Vremea
Va fi cald, in jur de 22 grade sambata dar se anunță precipitații vineri, să veniti echipati corespunzător.
Strazile secundare din sat nu sunt asfaltate, sa aveti incaltaminte comoda.
Echipamentul de drumetie montana este absolut obligatoriu pentru cei care vor sa parcurga intreg traseul de drumetie sambata- neaparat bocanci care acopera glezna, talpa care nu aluneca, pantalon elastic de drumetie, tricou tehnic, jacheta softshell, geaca ploaie, pelerina, rucsac de drumetie dar si protectie solara, sapca, ochelari de soare.
Betele de trekking sunt recomandate, preiau din greutatea si presiunea asupra articulatiilor, genunchilor, atât la urcare cât si la coborâre.
Spor la pregătiri!
krondia:
Revin cu o veste buna :thumbup:
Mi-au transmis gazdele ca vom avea la dispozitie jacuzzi si piscina incalzita *|*
Sunt incluse, nu trebuie achitat in plus, deci daca sunteti interesati sa va aduceti costum de baie, slapi si prosop.
daniela mircea:
Bună seara sunt Daniela și vin din București la prima excursie cu voi. Am auto personal dacă dorește cineva sa călătorească cu mine este invitata mea. Sau dacă mai aveți loc în mașină și doriți sa ma alătur grupului mi ar face placere. O seara bună
krondia:
Meniu cine:
Vineri: ceafa de porc cu usturoi si cartofi taranesti si salata + gomboti de prune
Sâmbătă: piept de pui in sos de smantana cu orez cu legume si salata + cozonac cu scortisoara
Am primit intrebari referitor la crearea unui grup WAPP.
Am sa creez grupul maine dimineata si, cine doreste sa faca parte din grup si accepta folosirea numarului de telefon in acest scop, am sa va inscriu in grupul Excursie Rimetea.
Daca nu ati mai fost cu mine recent, este nevoie sa-mi transmiteti pe whatsapp un mesaj: "Doresc sa intru in grupul de WhatsAapp Excursie Rimetea si accept folosirea numarului meu de telefon in acest scop".
Numarul meu este 0720 048 744, Diana.
Grija la drum, ne vedem mâine ! *|* Nu uitati echipamentul de drumetie!
Imi doresc sa fim un grup unit, vesel, sa ne bucuram de toate locurile minunate pe care le vom vedea impreuna
Navigare
[#] Pagina următoare
Du-te la versiunea completă